Nyheter.

2017-11-15

Vintercampingens gleder

Rune Evensen fra Brumunddal er glad i hytta si. Den er nesten ny, hvit med innslag av rødt og sølv, og av typen Kabe. Fra september til sommeren ligger den trygt bak spikerforteltet på Sjusjøtunet Caranvansenter, midt i landets største hytteområde. Evensen og kona er der så ofte de kan.

> Les hele artikeln


2017-10-27

Vinteren er på vei – tips før du vinterstenger campingvogna

Skal du ikke bruke campingvogna i vinter er det viktig at du tømmer alle slanger og tanker for vann, sjekker frostvæske, stenger vannpumpa og setter kranene åpne. Da har du gjort ditt for at campingvogna får en god overvintring, sier vår verkstedleder, Odd Berntsen.

Forbereder du ikke campingvogna godt foran vinteropplaget kan du få noen ubehagelige overraskelser når du åpner vogna igjen til våren.

> Les hele artikeln


2017-10-06

To innholdsrike messer i høst

Å være tilstede på messer er en god måte å pleie eksisterende kunder på, få nye kunder, samt presentere nyheter, sier salgssjef Bernt Erik Engebretsen. Årets to messer førte til salg av 19 enheter - 10 biler og 9 vogner. Vi har økt bobilsalget i år, det er vi selvfølgelig svært godt fornøyd med.

Vi bruker gjerne slike messer til å skape gode relasjoner med caravaninteresserte, sier salgssjef Bernt Erik Engebretsen. Målet er ikke å selge der og da, men å få folk interessert. Og her er vi heldige. Vi forhandler Kabe og Adria som ligger som topp 3 på popularitetslisten. Kabe og Adria har modeller for alles behov. Vi levere både bobiler og vogner i alle størrelser og prisklasser.

> Les hele artikeln


2017-09-01

Møt oss på Lillestrøm

Helgen 14.-17. september er vi på caravanmessen på Lillestrøm, sier salgssjef Bernt Erik Engebretsen hos Elverum Caravansenter. Du finner oss på standen til Adria og Kabe, som er våre leverandører av bobiler og campingvogner. For oss er denne caravanmessen den viktigste å delta på gjennom hele året. Det ventes rundt 20 000 besøkende – alle ivrige campingfolk.

> Les hele artikeln


2017-08-29

DYKTIG BILMEKANIKER SØKES!

Elverum Caravansenter søker dyktig bilmekaniker med fagbrev og minimum 5 år som mekaniker etter fagbrev og førerkort klasse C1.

> Les mer om stillningen


2017-08-24

20.000 campingvognkilometer i sommer

Klaus Skadsberg Juliussen og fru Liv Monica fra Elverum har kjørt 20.000 kilometer siden april. De fleste av dem med sin årsgamle Adria Alpina på slep.

> Les hele artikeln


2017-08-23

Ny bobil for Glad camper

På ettersommeren byttet Lasse Johansen ut sin gamle, trofaste capingvogn med en splitterny Adria bobil med Fiatmotor. Etter en siste tur til vestlandet skal både bil og program nå forberedes for en ny sommer med Glade campere.

> Les hele artikeln


2017-08-15

Familiecamping på Daftø

Daftø Camping Resort har 700 campingtomter på mellom 80 og 100 m². Her er det vann, avløp og TV-tilkobling. Alt er lagt til rette slik at campinggjestene kan oppleve ferieluksus de ukene de bor på Daftø. Gaute Nilsen tar med seg familien så ofte han kan for å oppleve camping og båtliv i skjønn forening.

> Les hele artikeln


2017-07-11

Ikke glem den årlige servicen

– Vi er glade for at bobil- og campingvogneiere tar sikkerheten på alvor og kommer til oss og gjør de årlige servicene, sier verkstedleder Odd Berntsen hos Elverum Caravansenter. Han forteller om en hektisk forsommer på verkstedet.

Som autorisert KABE- og Adria-, Solifier-, Sunliving-forhandler samt forhandler av Tysse- og Ifor-hengere får du alltid førsteklasses hjelp hos Elverum Caravansenter sitt serviceverksted.

> Les hele artikeln


2017-07-10

Alt til ferien hos Elverum Caravansenter

Hos Elverum Caravansenter AS har de alt du trenger for en vellykket campingferie. Her får du alt av campingvogner og campingbiler i tillegg til utstyret man må ha. Trafikken er stor og man har merket god interesse foran ferieukene som nå ligger foran oss.

> Les hele artikeln


2017-07-06

Kvalitetshengere fra Ifor Williams

Elverum Caravansenter er nå blitt forhandler for kvalitetshengere fra Ifor Williams. Det er salgs- og markedssjef til den velrenomerte tilhengerspesialisten, Truls Gihlemoen, svært fornøyd med.

- Elverum Caravansenter er en meget god og anerkjent forhandler med dyktige folk og bra beliggenhet, sier Gihlemoen, og forteller at kvaliteten på forhandlerne er noe av hemmeligheten bak suksessen.

> Les hele artikeln


2017-06-16

Hjelpsomheten, service og kunnskapen om bobil avgjorde hvor vi handlet

- Når man kjøper bobil til 1.8 millioner kroner må man ha tillit til forhandleren, og det fikk vi umiddelbart, sier Åge Pedersen. Derfor valgte vi å handle på Elverum Caravansenter. Her vet vi at vi vil få god service også i etterkant av kjøpet.

Åge Pedersen og kona er erfarne bobilturister. Da de etter ni år skulle bytte ut sin gamle bobil visste de nøyaktig hva de ville ha i en ny.

> Les hele artikeln


2017-05-23

Vellykket caravanmesse hos Elverum Caravansenter

Når snøen smelter og solen sender sine varme stråler, starter caravansesongen opp igjen for fullt. Elverum Caravansenter har tro på et nytt godt ferieår. Interessen var nemlig stor, både fra nye og gamle kunder, da de nylig inviterte til messe for å vise årets nyheter.

> Les hele artikeln


2017-05-23

Lei bobil hos Elverum Caravansenter

Å feriere med bobil gir deg en unik frihetsfølelse. Du vil garantert både se og oppleve mye mer på ferieturen enn om du bor fast på ett sted. Hos Elverum Caravansenter kan du leie bobil til årets ferietur.

> Les hele artikeln


2017-03-25

Vårmesse på Elverum Caravansenter!

Messedager torsdag 11 mai til søndag 14 mai. Du er hjertelig velkommen til oss disse dagene. Lørdag er det underholdning av EDA Pelle kl. 12.00 og Hanne Mette kl. 13.30. Vi har mange gode tilbud, flere av våre leverandører er her og vi har en konkurranse med flotte premier. Glade Campere vil også ha stand her. Velkommen til oss!

Vårmesse på Elverum Caravansenter!

Elverum Caravansenter på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Elverum Caravansenter på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra KABE.