Kvalitetshengere fra Ifor Williams

Bilde - hestehengere
Elverum Caravansenter er nå blitt forhandler for kvalitetshengere fra Ifor Williams. Det er salgs- og markedssjef til den velrenomerte tilhengerspesialisten, Truls Gihlemoen, svært fornøyd med.

– Elverum Caravansenter er en meget god og anerkjent forhandler med dyktige folk og bra beliggenhet, sier Gihlemoen, og forteller at kvaliteten på forhandlerne er noe av hemmeligheten bak suksessen.
– Vårt mål er å rekuttere de beste i bransjen til å forhandle Ifor Williams tilhengere.

Hengere til alle formål

Ifor Williams har vært på det norske markedet siden 1995, og er kjent for å levere tilhengere til alle formål og i beste kvalitet.

Store på hestehengere

Tilhengerne til Ifor Williams er tilpasset den profesjonelle brukeren. Produktene er rammebygget, og utviklet for å tåle hardhendt og røff daglig bruk. -Vi er store innen områder der det stilles krav til solid utstyr, som for eksempel jordbruk, anlegg og entreprenørbransjen, forteller Gihlemoen. – I Norge leverer vi også mye av hestehengere og hengere til biltransport. Vi ønsker alltid å være i forkant, og våre tilhengere skal imøtekomme både dagens og morgendagens behov.

60 år til neste år

Ifor Williams har 60-års jubileum til neste år. Selskapet har hovedkontor i Wales, og har siden starten i 1958 blitt nærmest enerådende på det britiske markedet. Åtte av 10 tilhengere som selges på de britiske øyer kommer fra Ifor Williams.

– Nils Duenger så sin første Ifor Williams tilhenger i Edinburgh i 1995, og fikk kort tid etter avtale om importen av disse imponerende tilhengerne til Norge. Etter å ha drevet salg fra gården på Nes i Hedmark, flyttet Duenger etter hvert butikken til Rudshøgda. I 2008 hadde virksomheten vokst seg stor, og selskapet Ifor Williams Norge AS ble opprettet.

I dag har Ifor Williams Norge AS forhandlere fra Troms i nord til Lindesnes i sør, og venter i år omsetning på nærmere 100 mill. kroner.
I Hedmark har merket allerede en markedsandel på mellom 15 og 20 prosent.

> Mer om Ifor Williams Tilhengere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *