Inviterer til ny Caravanfestival 10.-12.mai 2019

Elverum Caravansenter gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer caravanmesse kombinert med dansegalla.

10.-12.mai 2019 er det duket for vårens vakreste eventyr med tidenes caravan-utstilling og dansemoro i Elverum. Da arrangeres det Caravanfestival for andre gang i regi av Elverum Caravansenter hvor det garantert blir knallgod stemning, fristende tilbud og fengende dansemusikk.

– Alle er velkomne

Daglig leder Morten Bekkevoll hos Elverum Caravansenter forteller at arrangementet var en stor suksess i fjor og at de selvfølgelig satser på at festivalen blir like populær i år.

Bobil, campingvogn, musikk og dans hører gjerne sammen, men du behøver ikke å være en ivrig campingturist for å ta turen til Elverum Caravansenter denne helgen.- I år er alt blitt større, og vi kommer til å ha flere stands, utstillere og leverandører med på festivalen. Og alle er velkomne! Man trenger absolutt ikke å være interessert i campinglivet for å besøke oss i løpet av disse festivaldagene, forteller Bekkevoll.

Kjente navn

Med flere kjente artister på scenen vil det garantert bli god stemning for de som er glad i danseband-musikk. På spilleplanen til dansefestivalen finner vi navn som Vikingarna, Hanne Mette, Eau De Vill, Lasse Johansen, Torleif Torstensson, Flamingokvintetten og Ingemars Orkester. Både fredag og lørdag vil festivalpublikummet svinge seg til kjente låter fra de populære dansebandene. Sjekk ut caravanfestival.no for fullstendig program.

Kommer fra hele landet

Det er liten tvil om at Caravanfestivalen engasjerer nordmenn over hele landet. Da festivalen ble arrangert for aller første gang i fjor, kom folk fra blant annet Nord-Norge, Bergen og Kristiansand for å være med på festen.

– Det kommer besøkende fra hele Norge og vi håper selvfølgelig at lokalbefolkningen ser sitt snitt til å ta en tur også, smiler Bekkevoll.

– I år vil også flere lokale bedrifter være representert på stands-området, noe som vi synes er veldig hyggelig, påpeker den daglige lederen og nevner blant annet Sport 1, Friske Fjes, Madame Chic og Selmas Undertøy.

Mange gode tilbud

Morten lover også at det vil bli mange gode messetilbud på bobiler og campingvogner i løpet av festivaldagene. I tillegg vil du denne helgen få 15 prosent i Kama-butikken som nå bugner av spennende sesongnyheter og campingtilbehør.

– I vår Kama-butikk finner du utstyr, deler og tilbehør til camping og bobil. Utvalget er større enn noen gang og jeg mener dette er Norges fineste caravan-butikk, forteller Morten. Utstillere og leverandører på messa er Kabe, Adria, SunLiving, Kama, Max Fritid, Isabella, Tysse og Ifor Williams.

Alt under samme tak

Du trenger ikke å være bekymret for eventuelle regnbyger eller dårlig vær denne helgen. Festivalen vil nemlig sette opp et eget telt på hele 1000 kvadratmeter hvor arrangementet finner sted – vegg i vegg med Elverum Caravansenter. God mat og drikke hører med på festival og i tillegg til øltelt blir det selvfølgelig muligheter for å kjøpe deilig mat fra Gravberget Gård, Potetbakeren og Pizzabakeren.

Praktisk info

Bli med på Caravanmesse og dansefestival sammen med Elverum Caravansenter 10.-12.mai! Det vil bli rigget opp festivalcamper på området og ifølge caravansfestivalens nettsider er camp 1 nå allerede fullbooket. Det er også flere overnattingssteder i Elverum som tilbyr egne festivalpriser denne helgen. Festivalen er som tidligere nevnt for alle, og du må ikke campe for å delta. Det finnes både helgepass og dagsbilletter. Bestilling av billetter og mer informasjon finner du på denne linken: Billetter til Caravanfestival 2019.  Det er også opprettet et eget Facebook-event for festivalen som du finner her: Caravanfestival `19.

Morten og hans kolleger på Elverum Caravansenter ønsker alle hjertelig velkomne til årets caravanfestival!

Dette innlegget ble publisert i . Bookmark denne siden.