Høstkampanje på KABE bobil

Nå får du med ekstrautstyr til en verdi av 120.000 kroner hvis du kjøper en lagerført KABE bobil hos Elverum Caravansenter. Tilbudet har begrenset varighet, så salgssjef Bernt Erik Engebretsen råder deg til å være rask.

– Tilbudet gjelder det vi har på lager av de fire klassiske bobil-modellene til KABE. Nå i høst får du med både hydrauliske støttebein, aircondition og solcelleanlegg på kjøpet. Dette verdifulle ekstrautstyret koster til sammen hele 120.000 kroner, forteller salgssjef Engebretsen.

Svensk kvalitet for skandinavisk klima

– Med KABE får du en bobil som er bygget for helårsbruk i det skandinaviske klimaet. Den svenskbyggede bobilen er utstyrt med den aller siste teknikken. Her er det snakk om svensk kvalitet og sikkerhet i alle ledd, og bobilen har mange smarte løsninger som gjør bobillivet akkurat så enkelt og avslappende som du vil at det skal være.

Dette innlegget ble publisert i . Bookmark denne siden.