Gleder seg til vinteren med ny KABE Royal

Den gamle Hobbyen til Torbjørn Eriksrud ble for kald om vinteren. Derfor ble den byttet ut med en flunkende ny KABE Royal i sommer. Nå er Torbjørn og fru Laila klare for vintercamping på Fagernes.

– Vi har vært på Fagernes camping mange ganger, og trives veldig godt der oppe. Flott natur, og kort spasertur inn til sentrum om vi får lyst på en pizza og en pils. Vi kjørte vogna opp dit for et par uker siden og satte opp vintertelt, så nå gleder vi oss til å prøve vintercamping for første gang, smiler den blide mannen fra Ringsaker.

Ekte campingentusiaster

Familien Eriksrud er campingentusiaster på sin hals. De regner med å besøke vogna på Fagernes minst annenhver helg i vinter, og hvis været tillater det blir den stående til like før påske.

– Vi er en liten gjeng som pleier å møtes på Larkollen camping i påsken. Vi kaller det påske og pils. I pinsehelgen er vi enda flere. Vi reiser mye rundt med denne gjengen eller også og har det moro sammen. Vi har vært langt ned i Sverige og høyt oppe i den norske fjellheimen.  Vi har også vært i Tromsø to ganger. Det er helt topp, mener Torbjørn.

Falt pladask

Siden påske har familien Eriksrud fartet litt rundt omkring, som Torbjørn kaller det, i noen og seksti døgn med campingvogna på slep.

– Den gamle vogna var fin den, men vi hadde lyst på en som var vinterisolert. Vi stakk innom standen til Elverum Caravansenter på messa i fjor, for vi hadde hørt så mye bra om dem. Da fikk vi se en KABE Royal, og falt pladask med en gang. Det er veldig hyggelig folk på senteret, og i sommer fikk vi tilbud om en utstillingsvogn. Vi slo til med en gang og vi angrer ikke et sekund. Vi er veldig godt fornøyd med den nye vogna vår og med folkene på Elverum Caravansenter. Blide og koselig betjening som vi setter stor pris på!

Ikke redd for å fryse

Med vannbåret gulvvarmesystem, energivinduer og vinterisolerte vegger og tak er ikke Torbjørn Eriksrud det minste bekymret for å fryse på Fagernes i vinter.

– Nei denne vogna tåler kulda. Den er jo svensk! Dessuten finnes det jo ikke dårlig vær, som det heter, bare dårlig klær. Og så lenge det er solskinn og vi har en bålpanne og litt snaps, blir dette helt topp!