Lei en bobil i vinter

– Vinteren er perfekt for en bobilferie. Du får den unike frihetsfølelsen, og du får garantert både se og oppleve mye mer enn om du bor fast på ett sted. Uansett om du har lyst på noen dager i skibakken eller det er et eller annet idrettsarrangement du vil få med deg, kan du leie den perfekte bobilen her hos oss, frister Hanne Mette Gunnarsrud hos Elverum Caravansenter.

– Fire av utleiebilene våre er klargjort for vintersesongen. De er fullt vinterisolerte og tåler adskillige kuldegrader. De har gode vinterdekk, så du kommer like trygt og godt fram som du gjør med personbilen din, forteller Gunnarsrud, som er ansvarlig for bobilutleie hos Elverum Caravansenter.

Fri til det du har lyst til

– Skal du på opplevelsesferie i vinter er bobil det beste alternativet for å komme deg rundt i Norge eller andre steder i Europa. Du bestemmer selv hvor det er verdt å stoppe og hvor lang tid du vil bruke på hvert enkelt sted. Du kan for eksempel enkelt kombinere friluftsaktiviteter og byopplevelser. Reiser du tilstrekkelig langt syd i Europa kan du stå på ski om formiddagen og bade i Middelhavet om ettermiddagen. Med en bobil er du fri til å gjøre det du har lyst til, smiler Gunnarsrud.

Garantert tak over hodet

Nordmenn er som kjent født med ski på beina, og det blir stadig flere som oppdager vintercampingens gleder og fortrinn. Ifølge Gunnarsrud er kombinasjonen uslåelig.

– Det er mange som nå går og gleder seg til at skiheisene og langrennsløypene åpner. Men hotellkapasiteten kan fort bli sprengt i Trysilfjellet og på de andre populære destinasjonene. Særlig i feriene og de største utfartshelgene kan det bli trangt om plassen. Det er da du tenker at du skulle hatt en bobil. En bobil er et utmerket alternativ til hotellrom og hytter, minst like komfortabelt, og du har garantert tak over hodet og ei varm seng å sove i, mener Gunnarsrud.

Økende interesse

– Våre utleiebobiler er registrert for inntil seks personer. Den eldste er en 2017-modell og den nyeste er under ett år gammel. Bilene er syv meter lange, og kan kjøres av alle med førerkort klasse B. Bobilene er selvfølgelig utstyrt med et romslig lagerrom, så du har god plass til både skiutstyr og det meste av det du ellers trenger til turen, sier Gunnarsrud, som råder interesserte til å ta kontakt så raskt som mulig.

Vi har fremdeles ganske mye ledig i vinter, men spesielt til de store idrettsarrangementene er pågangen stor. I Wasalopp-helgen i fjor var alle bilene våre utleid, og vi merker at interessen er økende.

Rimelig alternativ

– Det er ikke akkurat gratis å leie seg inn på et hotell eller ei hytte ved alpinanlegget om vinteren. Svært ofte vil det være mye rimeligere å leie en bobil hos oss. I vinter tar vi fem tusenlapper for en helg, og 9.500 kroner for en hel uke. Da er alt av forsikringer inkludert og en kjørelengde per uke på 250 mil eller 100 mil per helg. Kjører du lenger, blir det et tillegg på kr 4,10 per kilometer.

Bilde Hanne Mette Gunnarsrud

Hanne Mette Gunnarsrud
Bobilutleie

Ønsker du å leie bobil?
Ring Hanne Mette på 912 37 000 eller send e-post til hanne.mette@elverumcaravan.no

klikk her for å sende direkte forespørsel om bobilutleie
Dette innlegget ble publisert i . Bookmark denne siden.