Friheten med bobil

Terje Skotterud arbeider som taxisjåfør og når han ikke kjører drosje, kjører han bobil. Men selv med gardsbruk på Hokåsen og hytte ved Skasen i Finnskogen kan ingenting måle seg med ferier i bobilen. Det gir en helt spesiell frihet.

– Jeg har hatt bobil i vel tjue år nå, og skiftet den ut en syv, åtte ganger i løpet av den tiden. Jeg er kresen når det gjelder modeller, og har alltid hatt Solfero. Helt inntil i fjor.

– Hva skjedde?

– Jeg var på Bobilmessa på Lillestrøm i fjor høst. Og der traff jeg verdens hyggeligste mann, en litt eldre kar, på en stand. Måten vi ble tatt imot på var helt fantastisk! Kona og jeg fikk en utrolig fin omvisning og service og forklaring på alt vi lurte på. Jeg har aldri før møtt på en så trivelig selger som han.

Ble overbevist på flekken

– Jeg hadde jo ikke tenkt til å bytte bobil en gang! For den vi hadde på det tidspunktet var ganske bra. Men etter den fabelaktige omvisningen der han viste oss ulike modeller, ble vi overbevist. Alle andre selgere og forhandlere falt igjennom. Så da reiste vi opp til Elverum og handel ble det! Alle på Elverum Caravansenter var kjempetrivelige, og det var ingen tvil om kjøpet. Det endte med en Kabe som er ni meter lang med fem sengeplasser og gulvvarme. Jeg, som aldri har vurdert å skifte merke engang! Nå har jeg også kjøpt vinterhjul, så vi kan få brukt den om vinteren i tillegg.

Fantastisk kundebehandling

– Så du er fornøyd da, hører jeg?

– Ja, vi er veldig fornøyd. Vi fikk et rimelig og bra tilbud. Hele kjøpsopplevelsen har vært helt herlig, og også hvordan vi har blitt behandlet i etterkant. Det vil jeg gjerne at du skal presisere. Makan til kundebehandling skal du lete lenge etter!

Friheten til å suse avgårde

– Hva er det som er så gjevt med bobil da, du som har både hus og hytte?

– Det er friheten til å kunne sette seg inn i bilen og suse avsted. Vi reiser gjerne sørover til både Danmark og Tyskland. Jeg er veldig skøyteinteressert, og vi har et favorittsted vi elsker å dra til. Det er Insel i Tyskland, som ligger like ved grensa til Østerrike. Det er et flott område, med alpelandsbyer og nydelig landskap. Dit reiser vi sommer som vinter. Der har vi vært over førti ganger! En annen ting som er fint er muligheten vi har til å ta med barnebarnet vårt. Vi får sett mye både underveis og på de stedene vi velger å dra til. Ingenting kan måle seg med det.

Dette innlegget ble publisert i . Bookmark denne siden.