– Innlandets største caravanforhandler

Ingen utenlandstur – ennå

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-post
Share on linkedin
LinkedIn
Vent: Utenriksminister Eriksen Søreide ber eiere av bobiler og campingvogner om ikke å planlegge utenlandsreiser før situasjonen i en rekke land blir bedre. (Foto: Asgeir Brekke/DU)

– Hvor lang tid det eventuelt vil bli forlenget er for tidlig å si noe om, men vi oppfordrer ingen til å planlegge for å reise som normalt på våren og forsommeren, sier utenriksminister Eriksen Søreide.

Nye utbrudd

Smittesituasjonen globalt, nye tiltak knyttet til utbrudd av det muterte viruset, kapasitet i de ulike lands helsevesen og andre lands reiserestriksjoner, er faktorer som ligger til grunn for beslutningen om å forlenge reiserådet.

– Det er for tidlig nå å si noe om hvordan smittesituasjonen vil være til sommeren. Det er fortsatt en uforutsigbar situasjon for reisende med strenge restriksjoner i mange land, og høye smittetall.

Mange savner turgleden


I tillegg vil smittetall, sykdomsbyrde og vaksinedekning i Norge og utlandet avgjøre hvor lenge vi skal ha det globale reiserådet.
-Det er mange som savner noen som bor langt borte, og vi ønsker ikke å ha et reiseråd lenger enn nødvendig, sier utenriksminister Eriksen Søreide.

Bobil

Se alle bobiler du kan gjøre et kupp på
messesalg

15 % på utstyr og tilbehør fra vår Kama butikk

Se alle nedsatte varer

Campingvogn

Se alle bobiler du kan gjøre et kupp på
messesalg

Vårklar bobil eller campingvogn?

Våre mekanikere står klare for å ta en vårklargjøring for deg. 

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Nyhetssenter

Snart åpner Europa

Det har ikke vært forbudt å reise, men reiserådene har vært entydig lenge: Ikke reis på unødvendige turer. Nå kommer endringer og lettelser.

Les mer
Turtips

Famileidyll ved Mjøsa

Midt mellom Hamar og Brumunddal ligger en idyll som få campere kjenner til. Her finner du Jessnes, en perle med Mjøsa som nærmeste nabo.

Les mer
Scroll back to top icon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.