– Innlandets største caravanforhandler

Ingen utenlandstur – ennå

Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder til 15. mai. Det kan bli forlenget.
Share on facebook
Facebook
Share on email
E-post
Share on linkedin
LinkedIn
Vent: Utenriksminister Eriksen Søreide ber eiere av bobiler og campingvogner om ikke å planlegge utenlandsreiser før situasjonen i en rekke land blir bedre. (Foto: Asgeir Brekke/DU)

– Hvor lang tid det eventuelt vil bli forlenget er for tidlig å si noe om, men vi oppfordrer ingen til å planlegge for å reise som normalt på våren og forsommeren, sier utenriksminister Eriksen Søreide.

Nye utbrudd

Smittesituasjonen globalt, nye tiltak knyttet til utbrudd av det muterte viruset, kapasitet i de ulike lands helsevesen og andre lands reiserestriksjoner, er faktorer som ligger til grunn for beslutningen om å forlenge reiserådet.

– Det er for tidlig nå å si noe om hvordan smittesituasjonen vil være til sommeren. Det er fortsatt en uforutsigbar situasjon for reisende med strenge restriksjoner i mange land, og høye smittetall.

Mange savner turgleden


I tillegg vil smittetall, sykdomsbyrde og vaksinedekning i Norge og utlandet avgjøre hvor lenge vi skal ha det globale reiserådet.
-Det er mange som savner noen som bor langt borte, og vi ønsker ikke å ha et reiseråd lenger enn nødvendig, sier utenriksminister Eriksen Søreide.

Bobil

Se alle bobiler du kan gjøre et kupp på
messesalg

15 % på utstyr og tilbehør fra vår Kama butikk

Se alle nedsatte varer

Campingvogn

Se alle bobiler du kan gjøre et kupp på
messesalg

Vårklar bobil eller campingvogn?

Våre mekanikere står klare for å ta en vårklargjøring for deg. 

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Festival

Larz-Kristerz hilser festivalfolket

Larz Kristerz gleder seg til Caravanfestivalen. Bandet fra Älvdalen i Sverige er helt klart å regne som en av tungvekterne innen den svenske dansebandkulturen. Et av Sveriges beste og morsomste danseband.

Les mer
Messe

Suksess med høstmesse

Ekteparene fra Løten og Tangen kjøpte nye campingvogner. Venner fra Moelv benyttet seg av de gode tilbudene i butikken. Det samme gjorde nybakte foreldre fra Vallset. Og alle var fornøyde.

Les mer
Scroll back to top icon
festival banner

Opplev skandinavias mest ettertraktede danseband Live in Elverum.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.