– Innlandets største caravanforhandler

– Innlandets største caravanforhandler

Bilde - caravan-festival-head

Dansefestival hos Elverum Caravansenter

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Den 11.- 13. mai blir det dansegalla hos Elverum Caravansenter med mange artister, og god stemning. Daglig leder Morten Bekkevoll hos Elverum Caravansenter håper på fullt hus denne helga, og har mye god musikk å by på.

Mange artister

Morten kan lokke med artister fra både nær og fjernt, og det skal bli en topp helg for de som liker god dansemusikk. Artister er Lasse Johansen, Allan Johansen, Hanne Mette Band, Superduoen Ottar Big Hand og Benoni, Roko, Lasse Sigfridsson fra Lasse Stefanz, Åge Skaaren, Odd Arne Sørensen, Torleif Torstensson fra Torleifs, Sears Crossing og Hanne Mette.

Musikk hele helgen

Det starter opp fredag kl. 1500 og varer utover natta. På lørdag er det barnetime med festivalens artister fra kl. 1300 – 1400. Resten av dagen, kvelden og natten blir det dans og god musikk. På søndag starter man også opp kl. 1300, og du kan følge med på www.caravanfestival.no for oppdatert spilleplan. På denne siden kan du også bestille billetter.

Servering med alle rettigheter

Selvfølgelig hører det også med god mat og drikke, når man er på festival. Derfor kan Morten Bekkevold, daglig leder hos Elverum Caravan, love førsteklasses mat fra blant annet Kalas Catering, Potetbakeren og Pizzabakeren. Man har også alle serveringsrettigheter, så man kan få god drikke til maten og utover kvelden.

Første dansefestival i Elverum

Elverum er ikke kjent for å ha dansefestivaler eller dansegallaer, og festivalen i år er den første i byen langs Glomma. Morten regner derfor med at mange kommer til å sette pris på et slikt tiltak. Han fikk ideen sammen med Lasse Johansen, som var innom Elverum Caravansenter for å kjøpe seg bobil. Bobil, campingvogn og dans hører i mange tilfeller sammen, og derfor ble det naturlig å arrangere dansefestival hos Elverum Caravansenter.

Festivalbuss

Som en service har Elverum Caravansenter satt opp 4 busser fra forskjellige retninger som frakter festivaldetagere gratis til festivalen. Bussene vil gå fra Rena, Hamar, Sørskogbygda og Åsnes. Bruk www.caravanfestival.no for oppdaterte tider. Til slutt ønsker Morten alle hjertelig velkomne til årets dansehappening på Elverum Caravansenter.

> Bestill billetter nå og les mer på www.caravanfestival.no

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Bloggpost

Bobil og vintersport

Du suser inn over hvite vidder bak et hundespann. En opplevelse for livet. Inger-Marie Haaland, dobbeltvinner av Finnmarksløpet og en

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.