– Innlandets største caravanforhandler

Endelig! Caravanmessen er tilbake

16.-19. september er det igjen klart for årets store begivenhet, Caravanmessen. 
Stedet er Norges Varemesse i Lillestrøm og Elverum Caravansenter er blant de mange utstillerne som deltar.
Share on facebook
Facebook
Share on email
E-post
Share on linkedin
LinkedIn

Daglig leder av Elverum Caravansenter, Morten Bekkevoll, sier at Caravanmessen gir muligheter til å vise bredden modeller og utstyr.

Nå kommer nyhetene

– Messen er svært viktig for oss. Den gir muligheter til å møte et stort publikum – og ikke minst, vi får vist fram alle modellene vi selger innenfor merkene Adria og Kabe.

Det sier Morten Bekkevoll, daglig leder av Elverum Caravansenter. Han stiller med åtte ansatte fra Elverum, alle med store kunnskaper på ulike områder. I tillegg kommer representanter fra fabrikkene som utvikler og bygger bilene og vognene.

Elverum Caravansenter blir å finne inne i hall B sammen med Adria og Kabe. 

Nyheter

Flere av 2022 – modellene har spennende nyheter. For eksempel har Adria sine helårsvogner – Alpinaserien – gjort endringer på utseende som Bekkevoll er sikker på mange vi like. Endringene gjelder både utvending og interiøret.
Det skjer også en spennende utvikling blant annet i bruken av sanitæranlegget. Kort fortalt innebærer det at gråvannet (fra dusj og kjøkken) etter en renseprosess blir brukt til nedspyling i toalettet. Det betyr mindre bruk av vann fra tanken.

Det utvikles også stadig bedre kvalitet på solcellene, noe mange velger å kjøpe som en del av tilleggsutstyret.

Kan dette være nye Sonic Supreme fra Adria på innsiden?

Selger bra

Caravansenteret på Elverum har deltatt på de årlige messene siden 2014. Salget er bra, både under selve messen, men også i etterkant.

– Det er forståelig at kjøp av bobil eller campingvogn, er en prosess som tar litt tid. Folk vil selvsagt tenke seg om, noe vi har imøtekommet med holde åpent på Elverum helgen etter Lillestrøm. Hit kommer mange av de vi treffer på messen. De vil vite mer, eller de har bestemt seg for å kjøpe.

Kanskje sitter det en slik på hengerfeste da du forlater Caravanmessa?

Yngre kjøpere

For Elverum Caravansenter har pandemien vist at de såkalte førstegangskjøperne – og de som leier en uke eller to, blir yngre og yngre.

Morten Bekkevoll sier: – Vi opplevde at kundene var avventende er par måneder etter nedstengningen, men etter det har interessen for bobiler og vogner økt betydelig. «Oppdagelsen av eget land» har endret mange av oss.

Samarbeid: Prosjektleder for caravanmessen, Konrad Sel, sier at et samarbeid med Camp Villmark, betyr at årets messe har en enda større bredde enn tidligere.

Samarbeid

Messen som på grunn av pandemien sist ble arrangert i 2019, samler de fleste av de viktigste leverenadørene – i tillegg til en lang rekke tilbydere av produkter og utstyr.
Nytt av året er at messearrangøren har inngått et samarbeid med Camp Villmark. Det betyr nye utstillere innen sportsklær og turutstyr, alt fra telt, hengekøyer til fjellsko.

Kjøp julegavene nå!

Prosjektleder Konrad Sel sier at de nye utstillerne gir messen en enda større bredde.
– Du frykter ikke at en slik utvidelse av utstillere utvanner messen?
– Nei, tvert imot. Dette er noe forhandlere og andre aktører har etterlyst lenge.

Derfor sier jeg: Kom til årets caravanmesse og kjøp årets julegaver!

Yngre kjøpere bruker litt lengre tid på å bestemme seg. Caravanmessen er en fin mulighet til å se seg godt om.

Frir til yngre

Konrad Sel legger ikke skjul på at utvidelsen av mangfoldet også innebærer et frieri til et yngre publikum. Noe bransjen søker etter.
– Koronakrisen har vist at mange yngre er svært interessert i den frihetsfølelsen bobil- og campingvognlivet gir. Dette er en interesse vi må imøtekomme, blant annet gjennom det breddetilbudet vi nå tilbyr.

Messecamp

Norges Varemesse i Lillestrøm sentrum ligger sentralt i forhold adkomst. Jernbanestasjonen ligger i gangavstand og det er gode parkeringsmuligheter for bil.

Men det er også mulig å komme med egen campingvogn eller bobil. Det blir nemlig en egen messecamp på Hellerudsletta, en liten shuttel-buss-tur fra messeområdet.

Messecampene er sosiale og gir enklere muligheter til et messebesøk over flere dager. Det er nemlig ikke gjort i en håndvending å rekke over de mange aktørene i de store messehallene.

Billetter på forhånd

Konrad Sel understreker at messen selvsagt blir gjennomført i henhold til gjeldende smittevernregler. Informasjon ligger på messens hjemmesider.

Caravanmessen er den første som blir avviklet på Norges Varemesse etter nedstengingen i mars 2020.

Salget av billetter skjer digitalt. Besøkende må bestille på nett via hjemmesiden – før de reiser til Lillestrøm. Forhåndsbestillingen betyr også mye for sporingsarbeidet – hvis et utbrudd skulle komme.

– Vi anbefaler kjøp billett kjøpes så tidlig som mulig, slik at vi som arrangør får god kontroll på antall besøkende, sier prosjektleder Konrad Sel.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Festival

Tusen takk!

Vi ønsker å takke alle som har bidratt til den fantastiske helgen vi har vært igjennom. Uten dere ville ikke dette ha vært mulig.

Les mer
Festival

Fullpakket festivalåpning

Første dag på Elverum Caravanfestival ble en pangstart med mye folk og fulle dansegulv. Anne Nørdsti og Lasse Stefanz satte preg på åpningsdagen.

Les mer
Scroll back to top icon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.