– Innlandets største caravanforhandler

– Innlandets største caravanforhandler

Her er 2019-nyhetene

Bernt Erik Engebretsen

Nå ruller 2019-nyhetene inn hos Elverum Caravansenter. Det er mange godbiter i vente, ifølge salgssjef Bernt Erik Engebretsen.

 

– I fjor kom Kabe med et helt nytt utvendig design. I år er ikke endringene fullt så synlige, men det er mange nye modeller, og mye annet spennende også i 2019, sier Engebretsen.

 

Kabe er flinke med detaljene

KABEs nye aerodynamiske karosseri med den nye bakvingen er utviklet for å minske luftmotstanden. Med unntak av Classic-serien, har alle Kabe-vognene nå mørke vinduskarmer, som gir en elegant følelse.

Kabe-vognene kan nå leveres med nye 14″ aluminiumfelger. Dette er standard på Royal og Edelsten-serien, og leveres som ekstrautstyr til Classic-vognene. 15″ felg i Diamond cut-utførelse er standard på de mest eksklusive Imperial-vogner, og kan leveres som tilvalg til Royal-serie.

– Kabe er flinke med detaljene. De har for eksempel et spesialdesignet bremselys med KABE-logo.

– En annen smart nyhet fra Kabe er et supermoderne kjøleskap som kan åpnes fra begge sider. Dette leveres på alle modellene.

 

Mer fleksible løsninger fra Adria

Heller ikke slovenske Adria kommer med de aller mest synlige nyhetene i 2019, men i Adora-serien har det kommet en ny planløsning, og den kaller de «eksklusiv ny tenåringslayout». Modellen heter Adora 673PK. Denne modellen har to inngangsdører med en dør bak inn til en stor avdeling for barn og ungdom. Der kan man lage en stor sofa og enkelt lage senger for tre personer. I bobilsegmentet er nytt til sesongen det Adria kaller ‘Open Salon’ grunnriss. Dette gir bobilene en mer fleksibel plass i salongen. Disse heter henholdsvis DC og DL modeller. Den kompakte bybobilen til Adria, som heter Twin, har fått detaljforbedringer over hele serien. Boarealet og førerhuset er nå integrert uten stengsler. Dette nye ‘førerhus-loft’- designet gir mer plass og ståhøyde, med en mer bobilaktig følelse innvendig samt elektrisk gulvvarme, oppvarmet spillvanntank med Truma 4E (Axess), og 6E (Plus & Supreme), hvilket betyr mulighet med oppvarming med 230V. Dette er standard i alle Twin modeller.

 

Flere nye campingvogner

Adora er den mest solgte campingvognserien fra Adria.  Nå har serien, som er kjent for et moderne og elegant interiør, høyt spesifikasjonsnivå og et bredt utvalg planløsninger.

– Foruten 673 PK, er en annen Adria-nyhet den lekre Alpina 753 HK. Denne vognen har en svært populær planløsning med kjøkken i front, stor sittegruppe og dobbeltseng i midten, og bad og køyesenger på tvers helt bak. Den har også en ny og innovativ bordplate, som enkelt kan utvides etter behov, sier Engebretsen, og forteller at også den populære Action-serien har fått et nytt tilskudd.

– 391 PD Action er en videreføring og erstatning av 361 PD. Den er litt større og gir kundene faste senger på tvers i fronten av vogna.

Kabe kommer også med en helt ny vogn. Royal 740 DGDL er en videreutvikling av den populære barneromsvognen Classic 660 DGDL, og leveres med blant annet separat innbyggingsovn i TecTower, arbeidsbenk med 3-bluss med delt glasslokk som standardutstyr.

 

Nye bobiler

Sonic 710 DLT er en nyhet fra Adria, som i likhet med de øvrige bobilene fra den slovenske produsenten kan leveres med den nye Open Salon planløsningen, som gir ny fleksibilitet og større rom.

– Denne bilen har blant annet en sittegruppe som gjør bilen mer romslig, sier Engebretsen.

 

-Også Kabe har lagt vekt på interiør og funksjonalitet i sine nye bobiler. Den nye integrerte I 860 Imperial kommer i både LGB og LQB-versjoner, og blant de innovative løsningene er toalett og dusjrom på hver side av bilen. Her finnes dessuten godt med oppbevaringsplass og et generøst vinkelkjøkken.

Salgssjef Engebretsen har også stor tro på den nye TMX780 LQB 250 bredde med toalett og dusj motsatt side i bilen, dette er en stor nyhet for Kabe da denne ikke har vært en del av modellutvalget tidligere. Her er det godt med plass! Lengst bak i bilen er det en stor dobbeltseng, og en nedsenkbar seng med plass for to personer over dinetten. Et praktisk L-formet kjøkken, sitteplasser for fem personer kan bestilles, separat baderom og dusj gjør det ekstra bekvemt på ferien, sier Engebretsen, og forteller at en annen Kabe-nyhet er at Classic nå kan leveres med automatgir og 150 hk motor.

 

Se alle bobiler og campingvogner her! 

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.