– Innlandets største caravanforhandler

– Innlandets største caravanforhandler

Hjelpsomhet, service og kunnskap avgjør

Åge Pedersen kjøpte bobil hos Elverum Caravansenter

– Når man kjøper bobil til 1.8 millioner kroner må man ha tillit til forhandleren, og det fikk vi umiddelbart, sier Åge Pedersen. Derfor valgte vi å handle på Elverum Caravansenter. Her vet vi at vi vil få god service også i etterkant av kjøpet.

Åge Pedersen og kona er erfarne bobilturister. Da de etter ni år skulle bytte ut sin gamle bobil visste de nøyaktig hva de ville ha i en ny.

Oppfylte alle våre ønsker

Da vi bruker bobilen både sommer og vinter var det viktig for oss med en helårsbobil, sier Pedersen. I tillegg ønsket vi noe mer komfort og luksus enn i vår forrige bobil. Hos Elverum Caravansenter forstod de umiddelbart våre ønsker og krav, og innfridde.

Vi opplevde Elverum Caravansenter som svært kunnskapsrike på alle modeller. De var imøtekomne og serviceinnstilte. Uansett hvem vi snakket med var de hjelpsomme. Seriøse forhandlere til fingerspissene. Derfor handlet vi vår Kabe I860 LQB der.

Praktisk bobil med luksusfaktor

Kabe produseres i Sverige og konstruert med tanke på det nordiske klimaet. Kabe har svært god varmekomfort, et tiltalende interiør, praktiske detaljer og den luksusen vi var ute etter. God kjørekomfort stod også høyt på kravlista vår. Når man i gjennomsnitt kjører 10 000 km i året med bobilen – fortrinnsvis om sommeren, må man både like å kjøre bil og kjøre en bil med god komfort.

Vært mobile i 38 år

At familien Pedersen trives på veien skjønner vi når Åge forteller at de før sin første bobil hadde brukt campingvogn i 29 år. De har altså vært mobile i 38 år. Bobilen er blitt hytta vår, sier han. Vi kan ikke tenke oss noen annen måte å feriere på. Opplevelsene og synsinntrykkene står i kø langs veien. For oss er frihetsfølelse ferie og avkobling. Med bobil kan vi stoppe hvor vi vil – bli en dag ekstra et sted eller bare ta en avstikker vi ikke har planlagt. Ferien blir mer spennende uten altfor mange forventninger til hva du skal oppleve.

Bilde - nyhet-hjelpsomheten3

Europa i sommer

Når vi er ute med bobilen leter vi etter perler både i inn- og utlandet. Denne sommeren setter vi igjen kursen nedover kontinentet. På reiseruta står blant annet ei uke i Italia og to uker i Kroatia. Ut over det tar vi stoppestedene og opplevelsene på sparket. Med bobilen samler vi på gyldne øyeblikk og opplevelser på unike steder.

Tips til deg som vurderer å kjøpe bobil i år

Helt til slutt spurte vi den erfarne bobileieren hva man bør tenke på før en kjøper seg bobil.
– Først og fremst bør du tenke nøye igjennom hvordan du skal bruke bobilen, sier Pedersen. Skal du også bruke den til vintercamping må du forsikre deg om at den har god varmeløsning. Tenk også på hvordan sengeløsning du vil ha. Det finnes flere løsninger på hvordan de plasseres. Jeg vil definitivt anbefale sentrert dobbeltseng, sier Pedersen.

Bobil er perfekt for de som er eventyrlystne og liker å utforske ukjente kriker og kroker. Jeg kjenner flere som har valgt å bytte ut både hytte og båt med bobil, rett og slett fordi de ikke lenger ønsker å være stedbundet.

Mer om Kabe I860 LQB

«PRAKTISK BOBIL MED LUKSUSFAKTOR»

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.