– Innlandets største caravanforhandler

Klare for caravanmessen på Lillestrøm

– Caravanmessen på Lillestrøm er en stor happening for oss i bransjen og for caravaninteresserte. Vi stiller mannsterke, og håper så mange som mulig stikker innom oss på standen til Adria, Kabe og Sun Living og tar en kikk på alt det spennende vi har å tilby, sier salgssjef Bernt Erik Engebretsen hos Elverum Caravansenter.

Årets caravanmesse går av stabelen 12. – 15. september, og med en ny og flott messecamp i tilknytning til messen, forventes det igjen et besøkstall på tett oppunder 20.000 campingglade mennesker.

Sosial messe

Siden den spede begynnelsen i 1996 i Vikingskipet på Hamar, har caravanmessen på Lillestrøm vokst til å bli den største og viktigste i sitt slag her i landet.

– På denne messen deltar stort sett alt som kan krype og gå av importører og forhandlere, og er den eneste hvor caravanister og fritidsentusiaster kan se alt som finnes her til lands av bobiler, vogner og tilleggsutstyr på ett og samme sted. Samtidig får vi i Elverum Caravansenter anledning til å treffe både gamle og nye kunder og alle andre som er interesserte i de flotte produktene våre, forteller salgssjef Engebretsen, som er glad for at den nye messecampen er på plass i god tid før messen.

– Campingfolk er sosiale mennesker, og messen skal også være en sosial happening.

Stor interesse

Engebretsen og kollegene hans i Elverum Caravansenter vil være godt synlige under alle messedagene.

– Vi kommer til å stille med fullt mannskap på standene til Adria, Kabe og Sun Living, som er de merkene vi selger her på Elverum Caravansenter. Med disse leverandørene har vi vogner og bobiler for enhver smak og ethvert behov, og vi merker allerede at det er stor interessen for årets campingmesse, smiler salgssjefen, som håper på et enda bedre resultat enn i fjor.

– Da hadde vi et rekordstort salg på campingmessen på Lillestrøm.

 

Dette innlegget ble publisert i . Bookmark denne siden.

foto
konkurranse

Vinn elektrisk sparkesykkel fra Moovi

verdi
kr. 5.990,-

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.