– Innlandets største caravanforhandler

– Innlandets største caravanforhandler

Klart for messe og dansefestival

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vi gjentar messesuksessen og ser frem til å møte minst like mange campingentusiaster som i fjor, sier daglig leder Morten Bekkevoll. Nytt i år er at vi også inviterer til dansefestival. Denne helgen kommer til å bli helgen over alle helger for campingentusiaster og for alle andre som er musikk- og danseglade.

Etter en vinter hvor vi har jobbet med å utvide både butikken og utstillingshallen samt flyttet verkstedet i nye lokaler, er vi klare for Caravan-messe og dansefestival. Og etter fjorårets messe å dømme er campinglivet populært i hele Europa. Produsentene har også lyttet til friluftsfolket og lager nå vogner, bobiler og telt, tilpasset deres behov og ønsker.

–  Det er ikke slik at man må ha den største og grommeste bilen eller vogna, men den vogna som passer eget bruksmønster best. Kommer du på caravanmessen vår vil du se hele spekteret av våre campingvogner og bobiler.

Messen åpner fredag 11. mai kl. 09.00

Kl. 09.00 på morgenen 11. mai åpner messen. Vi ser frem til, og gleder oss til å vise frem vårt nye salgslokale, som er blitt nesten dobbelt så stort som før. Nå har vi endelig mulighet til å vise frem bredden i 

utvalget vårt. I butikken har vi nå både nytt og brukt, sier Bekkevoll.

Du er hjertelig velkommen og vi gleder oss til yrende liv og mange gode campingsamtaler. Våre utstillere og leverandører har mye spennende å vise av både vogner og bobiler, utstyr til caravan, fortelter, og tilhengere. Vi har selvfølgelig også mange gode tilbud og flere av våre leverandører er her. I tillegg har vi konkurranse på messeområde hvor du kan vinne flotte premier. Glade Campere, ved Lasse Johansen vil også ha stand på messeområde.

Dansefestival – for første gang i Elverum

Caravanmesse har vi arrangert tidligere, men å kombinere messe med dansefestival er helt nytt. Dette gleder vi oss til, sier Bekkevoll. Dansefestivalen er selvfølgelig åpen for alle og det er satt opp busstransport fra Flisa, Sørskogbygda, Rena og Hamar både fredag og lørdag.

Les mer om rutetidene for festivalbussene her.

Det var Lasse Johansen, (kjent og kjær artist, som blant annet har vært vokalist i Ole Ivars) som luftet ideén om å lage en dansefestival i Elverum, sier Bekkevoll. Vi har jobbete sammen gjennom høsten og vinteren og vi er kjempefornøyd med responsen fra både artister og festivalinteresserte.nyheter artiler

Lasse Johansen kjøpte først campingvogn hos oss før han byttet denne til bobil i august i fjor. Lasse står også bak Glade Campere.

Her kan du lese mer om Glade Campere.

Fredag danser vi i gang festivalen med gratis swing- og linedancekurs fra kl. 13.00. Så blir det gående slag i slag helt til midnatt med dansebandmusikk. Lørdag har vi også gratis dansekurs fra kl. 11.00 og kl 13.00 er det Barnetime på utescenen.

Vår egen Hanne Mette og hennes band entrer scenen lørdag kveld. – Hanne Mette Gunnarsrud, forteller at det kommer mange kjente artister til festivalen – hele 14 artister/band, så det er mye å glede seg til. – Vi lover god stemning, mye moro og god, variert musikk, sier Morten Bekkevoll og Hanne Mette Gunnarsrud. –  God festivalmat får du også kjøpt på område fra Kalas Catering, Potetbakeren og Pizzabakeren.

Se hele festivalprogrammet her.

artik

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Bloggpost

Bobil og vintersport

Du suser inn over hvite vidder bak et hundespann. En opplevelse for livet. Inger-Marie Haaland, dobbeltvinner av Finnmarksløpet og en

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.