– Innlandets største caravanforhandler

– Innlandets største caravanforhandler

Lei bobil hos Elverum Caravansenter

Hos Elverum Caravansenter kan du leie bobil til årets ferietur. Å feriere med bobil gir deg en unik frihetsfølelse. Du vil garantert både se og oppleve mye mer på ferieturen enn om du bor fast på ett sted. Skal du på opplevelsesferie i Norge eller Europa er bobil det beste alternativet for å komme seg rundt. Du bestemmer selv hvor det er verdt å stoppe og hvor lang tid du vil bruke på stoppestedene.

Snart høysesong

Mange, spesielt de som ikke er avhengig av å følge skoleferiene, starter sommerferien allerede i slutten av mai. I høysesong kan hotellkapasiteten fort bli sprengt på de mest besøkte destinasjonene. Det er kanskje da du tenker at du skulle hatt en bobil. Med bobil vil du alltid ha tak over hodet og ei seng å sove i.

Stress ned i bobilen

Med bobil slipper du stresset med å dra kofferten inn og ut på overnattingssteder, å rekke et fly, et tog eller en buss. Å feriere i bobil har utallige fordeler. Alle over 23 år, med førerkort klasse B kan kjøre våre utleiebobiler, sier utleieansvarlig Hanne Mette Gunnarsrud hos Elverum Caravansenter.

Perfekt til Norges-ferie

Planlegger du å oppleve alt det Norge har å tilby av spektakulære naturopplevelser, midnattssol og storbyliv, er bobil perfekt. Nord-Norge har mye å by på og mange attraksjoner som er verdt å besøke. På vei nordover vil du kanskje også reise innom Hardanger for å oppleve blomstringen der eller en og annen festival.

Noen vil prøveferiere før kjøp

Elverum Caravansenter ser at interessen for å leie bobil blir større for hvert år som går. Noen ønsker også å prøveferiere i bobil før de bestemmer seg for å kjøpe.

– I år har vi et helt spesielt tilbud til de som kommer tilbake med utleiebilen og har bestemt seg for å kjøpe, sier Hanne Mette. – Kjøper du ny bobil når du leverer fra deg utleienøkkelen, gir vi deg kostnaden for 1 ukesleie tilbake.

Populært for mange

Det er ofte populært å leie bobiler når man trenger både bil og overnatting i forbindelse med:

  • Fotballcup, håndballcup og div. idrettsarrangement
  • Rally
  • Sykkelferie
  • Skiferie
  • Bryllup

Krever kun førerkort klasse B

Vi har seks utleiebobiler, og de er registrert for fire, fem eller seks personer, sier Hanne Mette. Den eldste er en 2016-modell og den nyeste en 2019-modell. Bilene er syv meter lange og kan kjøres av alle med førerkort klasse B. Bobilene er selvfølgelig utstyrt med sykkelstativ om du vil ha med deg sykkel. I tillegg har de inkluderte utemøbler, gassflasker og markise.

-Skal du leie, bør du begynne å tenke på det nå. Høysesongen er like om hjørnet og interessen er stor, sier Hanne Mette.

Kjør 250 mil i uka

Utleieprisen pr. uke ligger på 13.500 kroner og inkluderer alt av forsikringer og en kjørelengde pr. uke på 250 mil. Kjører du lenger blir det et tillegg på kr 4,10 pr. mil.

Mange faste kunder

Interessen for bobilutleie øker hvert eneste år. I tillegg har vi mange faste kunder, som booker ny tur allerede når de leverer bobilen. Dette er et populært alternativ for barnefamilier og pensjonister. Også er det jo et godt gavetips, sier Hanne Mette.

Dette innlegget ble publisert i . Bookmark denne siden.
elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.