– Innlandets største caravanforhandler

Møt oss på messa i Lillestrøm!

Helgen 13.-16. september er vi på caravanmessen på Lillestrøm, sier salgssjef Bernt Erik Engebretsen hos Elverum Caravansenter. Du finner oss på standen til Adria og Kabe, som er våre leverandører av bobiler og campingvogner. For oss er denne caravanmessen den viktigste å delta på gjennom hele året. Det ventes rundt 20 000 besøkende – alle ivrige campingfolk.

På denne messen samles alle forhandlere og er eneste i sitt slag hvor caravanbrukere og fritidsentusiaster i hele Norge får se alt av bobiler, vogner og tilleggsutstyr på ett og samme sted. Samtidig får de møte sine lokale forhandlere.

Bobiler og vogner for alle

Med våre leverandører har vi vogner og bobiler for enhver smak og ethvert behov, sier Engebretsen. – Vi gleder oss til å møte og snakke med både erfarne campere og nybegynnere som vurderer å kjøpe sin første bobil eller campingvogn.

Flotte nyheter for 2019

Nå som sommeren er på hell er det nyhetene for 2019 som vil være i fokus på messen, sier Engebretsen. – Vi har allerede sett dem og gleder oss til å vise dem frem sammen med Adria og Kabe. Mange bestiller gjerne sine nye bobiler og vogner allerede nå for å være sikker på å få dem tidlig neste år.

-I fjor tok vi inn noe helt nytt i sortimentet som har vist seg å bli veldig populært, forteller Engebretsen. Isabella Camp-let er en mellomting mellom telt og campingvogn. De er også på messen og viser frem modellene sine. Camp-let er et spennende alternativ for de som de som ønsker følelsen av å komme enda tettere på naturen.

Leveringsklare 2018-modeller

– Her på Elverum Caravansenter har vi også igjen noen fine 2018-modeller. For de som allerede i høst har lyst til å kjøpe sin første bobil anbefaler vi at de kommer innom oss på Elverum, sier Engebretsen.

Større enn noensinne

Årets messe er den største i sitt slag i Norge, og den største messen vi har vært på noen sinne. Denne caravanmessen arrangeres hvert år og er nå blitt Skandinavias største for oss.

Campinglivet er blitt trendy. Frihetsfølelsen er blitt viktig for mange. Har du lyst til å ta en avstikker så er du fri til å gjøre det. Det unike med campinglivet er at du kan samle på gode opplevelser og øyeblikk og alltid nye steder. Mange har fått øynene opp for det. Vi gleder oss allerede til sommersesongen 2019 med alt av nytt og spennende som kommer, avslutter Bernt Erik. Men før det håper jeg vi snakkes på Lillestrøm 13.-16. september!

Dette innlegget ble publisert i . Bookmark denne siden.

foto
konkurranse

Vinn elektrisk sparkesykkel fra Moovi

verdi
kr. 5.990,-

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.