– Innlandets største caravanforhandler

– Innlandets største caravanforhandler

hanne mette band

Stjernegalleri til Elverum Caravansenter

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Er du glad i camping, musikk og dans, bør du sette av helgen 10. -12. mai 2019. Da inviterer nemlig Elverum Caravansenter til campingfestival i tre dager til ende. Og det er litt av et stjernegalleri som skal sørge for underholdningen. Du får blant annet høre Hanne Mette Gunnarsrud på hennes egen hjemmebane.

 

– På fredag kommer Ingemars og Flamingokvintetten, og på lørdag er det Eau de Vill, Vikingarna med Christer Sjögren, Husbandet med Thorleif Thorsteinsson, Lasse Johansen og jeg som skal stå for musikken, forteller en av ildsjelene Hanne Mette Gunnarsrud.

 

Merittert artist på hjemmebane

Hanne Mette Gunnarsrud er velkjent for de fleste med interesse for dansemusikk, med en lang og innholdsrik karriere som musiker. Hun ble først kjent som vokalist i Contrazt, før hun etablerte sitt eget band, Hanne Mette Band i 2012.

I 2011 ga hun ut sin første soloplate, Vår, som ble nominert til Spellemannprisen. Hennes andre plate, Minner, kom i 2013, og med den fikk hun den velfortjente statuetten.

Ved siden av å jobbe med administrasjon, økonomi og bobilutleie hos Elverum Caravansenter, turnerer hun fremdeles hyppig med sitt eget Hanne Mette Band. 5. desember kan du treffe Vålerjenta på hjemmebane. Da spiller hun opp til julekonsert i Våler kirke.  Og til våren blir hun altså å treffe på hennes andre hjemmebane på caravanfestivalen på Elverum.

 

Vær tidlig ute

– Vi er fremdeles ikke helt i mål med alle detaljene, men vi regner med at det blir enda flere folk og like bra stemning som det var i år. Det blir servering med alle rettigheter, og mye dans, musikk og moro. Elverum Caravansenter har også messe denne helgen, så flere av våre leverandører vil være tilstede, så det blir anledning til å se på alt vi har å tilby her på Elverum Caravansenter, sier Hanne Mette, som råder folk til å være tidlig ute med bestillingen.

– Selv om vi rydder området for at flest mulig skal få plass på campingen, er det begrensninger på hvor mange biler og vogner vi kan parkere inne på området her. Så her er det førstemann til mølla.

 

Hvis det allerede begynner å krible i dansefoten, kan du finne mer informasjon på festivalens egen hjemmeside, www.caravanfestival.no. Her kan du også høre låta «Fan av Elverum Caravan», som dansebanddronningen lanserte til årets Caravanfestival.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Bloggpost

Ikke bobilforbud i påsken

Regjeringen la nylig fram sine oppdaterte råd og regler for reiser og aktiviteter i påsken. Det blir ikke innført hytteforbud.

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.