– Innlandets største caravanforhandler

– Innlandets største caravanforhandler

To innholdsrike messer i høst

Å være tilstede på messer er en god måte å pleie eksisterende kunder på, få nye kunder, samt presentere nyheter, sier salgssjef Bernt Erik Engebretsen. Årets to messer førte til salg av 19 enheter – 10 biler og 9 vogner. Vi har økt bobilsalget i år, det er vi selvfølgelig svært godt fornøyd med.

Vi bruker gjerne slike messer til å skape gode relasjoner med caravaninteresserte, sier salgssjef Bernt Erik Engebretsen. Målet er ikke å selge der og da, men å få folk interessert. Og her er vi heldige. Vi forhandler Kabe og Adria som ligger som topp 3 på popularitetslisten. Kabe og Adria har modeller for alles behov. Vi levere både bobiler og vogner i alle størrelser og prisklasser.

To gode messehelger

Vi synes alle det er gøy å vise oss frem på messer. For oss har det vært to veldig bra messehelger denne høsten. Den første som var på Lillestrøm i september var den største vi har vært på noen sinne. Denne caravanmessen arrangeres hvert år og er nå blitt Skandinavias største for oss.

Setter oss mål

Skal man lykkes på messene, må man planlegge og sette seg noen mål. Vi forteller alltid kundene våre når vi skal ut på messe, hvor vi skal og at det er hyggelig om de kommer innom oss. Foruten gode messetilbud har vi gjerne også noen nyheter å vise frem, sier Bernt.

Gøy å være forhandler for tiden

Å ha et mål å strekke seg mot er viktig. På Lillestrøm-messen nådde vi målsetningen tidlig og kunne reise derfra med et resultat som lå langt over. Da er det virkelig gøy å være på messe.

På messer er det mange merker, modeller og inntrykk som gjerne må fordøyes før man bestemmer seg for hva man eventuelt skal velge og hvor man vil handle. – Vi merker raskt i samtale med kundene hvor god eller dårlig tid de har. Vi skjønner veldig godt at man ikke kjøper bobil eller campingvogn på impuls. For oss er det vel så viktig å skape en god relasjon slik at vi kan invitere kundene til videre samtaler hos oss på Elverum Caravansenter.

Konkurrentene er gode kolleger

På messene møter man også konkurrentene sine, men i en slik setting blir vi alle som kolleger. Det er en happening for oss alle. I det lange løp er det samarbeid, ærlighet og ryddighet man vinner frem på. Det merker kundene raskt om er på plass.

Godt år – både for bobil og campingvogner

Godt år – både for bobil og campingvogner

Mye tyder på at nordmenn ønsker å utforske ukjente steder og reiser mer ut på helgeturer. Kanskje er det slik at storby-weekend er byttet ut med naturopplevelser i stedet. Ser vi på salgstallene i Norge er det mye som tyder på at vi har fått en ny trend. Statistikken forteller oss at det solgt over 20 prosent flere nye bobiler enn på samme tid i fjor. Campingvogner har også solgt godt og totalt ser det ut til at vi ligger 11 prosent høyere enn 2016. Vi gleder oss til å se hvordan 2018 blir, for campingtrenden blir bare mer og mer populær – også for de yngre familiene.

Vi i Elverum Caravansenter ønsker dere alle en fin høst.

Dette innlegget ble publisert i . Bookmark denne siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.