– Innlandets største caravanforhandler

– Innlandets største caravanforhandler

Velkommen til caravanmesse

Fredag, lørdag og søndag, 20.-22. september, ønsker vi velkommen til caravanmesse hos oss på Elverum Caravansenter.  Her blir det mange og gode messetilbud – både på campingvogner, bobiler og på campingutstyret vi har i butikken.

Så snart vi har pakket ned og kjørt hjem bobiler, campingvogner og utstyr fra den store caravanmessen på Lillestrøm, inviterer vi til vår egen messe på Elverum Caravansenter, sier salgssjef Bernt Erik Engebretsen.

Vår caravanmesse er fra 20.-22. september, og vi kommer til å ha gode messetilbud på både campingvogner og bobiler. I tillegg blir det 15% på alle varer vi har i butikken (ikke bestillingsvarer).

God handel på årets modeller

Vi har også noen 2019-modeller på lager. Her er det mulighet for å gjøre en meget god handel under messedagene.

Vi merker at den store campingsesongen er på hell, og at caravaneiere nå ser over sine bobiler og vogner. Høsten er tid for å supplere eller bytte utstyr – da kan man ofte gjøre noen skikkelige kupp.

Noen nyheter å vise

Mange tenker også at neste år skal vi vurdere om vi skal bytte bobil eller campingvogn i en nyere eller mer praktisk modell. Vi har allerede noe nytt å vise frem av det som kommer i 2020.

– Vi håper å se riktig mange besøkende, både caravaneiere og førstegangskjøpere. Velkommen til caravanmesse på Elverum Caravansenter.

Dette innlegget ble publisert i . Bookmark denne siden.
elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.