– Innlandets største caravanforhandler

Velkommen til nyttårsmesse

– Vi feirer det nye året med brask og bram, og inviterer til caravanmesse allerede første helgen i 2020. Fra fredag 3. til søndag 5. januar får du mange gode tilbud både på campingvogner, bobiler og campingutstyr, sier salgssjef Bernt Erik Engebretsen hos Elverum Caravansenter.

– Vi kjører inn alt det vi får plass til, slik at gjestene våre i ro og mak og behagelige innetemperaturer kan få se alt det flotte vi har å tilby, forteller salgssjef Engebretsen.

Annerledes nyttårsmesse

– Det er første gang vi inviterer til campingmesse midt på vinteren, men vi har lyst til å prøve noe nytt. I utlandet er slike vintermesser ganske vanlig, og svenskene, for eksempel, har hatt stor suksess med dette i flere år. Og en campingmesse er jo en flott måte å komme i gang med det nye året. Dette bli en litt annerledes nyttårmesse, smiler Engebretsen, som lokker med både gode messetilbud og flotte utstillinger.

Nyttårsmessens åpningstider er følgende: Kl 09-18 fredag, kl 10-16 lørdag og kl 12-16 søndag. Velkommen!

Dette innlegget ble publisert i . Bookmark denne siden.

foto
konkurranse

Vinn elektrisk sparkesykkel fra Moovi

verdi
kr. 5.990,-

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.