– Innlandets største caravanforhandler

– Innlandets største caravanforhandler

Vellykket caravanmesse hos Elverum Caravansenter

Når snøen smelter og solen sender sine varme stråler, starter caravansesongen opp igjen for fullt. Elverum Caravansenter har tro på et nytt godt ferieår. Interessen var nemlig stor, både fra nye og gamle kunder, da de nylig inviterte til messe for å vise årets nyheter.

Oppgraderinger fremfor revolusjoner

De fleste nyhetene handler om oppgraderinger og endring av farger innvendig i vogner og bobiler. Utstyret er allerede omfattende. Standardutstyret inkluderer det aller meste av kundens ønsker. Derfor er det også lite revolusjoner å se på årets nyheter. Det du vil se er små, men tidsriktige/tidsaktuelle forandringer på design og funksjoner.

Vogner for enhver smak

Med leverandører som Kabe, Adria og Solifer, kan Elverum Caravansenter levere vogner til et hvert behov, og for enhver smak. Daglig leder Morten Bekkevoll forteller at de fleste av 2017 modellene snart er utsolgt fra fabrikk. – Skal du nyte sommeren i campingvogn må du bestille raskt, pågangen etter 2017 modellene har allerede vært stor, men vi har fortsatt mange modeller inne.

Friluftsfolket har også blitt campere

Camping har blitt populært i hele Europa. Derfor går forhandlerne tomme før 2018 modellene kommer fra produksjon. «Det lages mye gode TV-programmer med camping som tema. Dette øker interessen for campingliv, også blant de som tidligere aldri kunne tenke seg å feriere i campingvogn», sier Morten Bekkevoll. Hos Elverum Caravansenter har de merket pågangen. Han selger både nytt og brukt i høyere tempo enn noen gang.

Vogner utstyrt som hjem

Det er ikke lenger noe som mangler i vogner eller bobiler. Man har det omtrent som hjemme, men med noe redusert plass. Det aller meste av utstyr kan man nå også bestille til sin campingbolig, om det ikke allerede er inkludert i prisen. Det har nemlig blitt mye standardutstyr på dagens vogner, og det holder ikke lenger med kjøleskap, tv og radio.

Helårsvogner

Aircondition og varme i gulv gjør også at vognene er i bruk hele året. Selgerne hos Elverum Caravansenter merker forskjeller i kjøpevaner hos de som kjører rundt med vogn, eller de som har den fast på et sted. «De som kjører rundt med campingvogn, velger mer kompakte vogner enn de som bor fast på et sted. Vi ser også at det er flere som bruker bobil eller campingvogn hele året», forsetter Morten Bekkevoll, før han avslutter med å ønske alle en riktig god campingsommer. Elverum Caravansenter vil i år ha ytterligere to messehelger, en i mai og en i første halvdel av oktober.

Dette innlegget ble publisert i . Bookmark denne siden.
elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.