– Innlandets største caravanforhandler

Vi kjøper brukte bobiler og campingvogner

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-post
Share on linkedin
LinkedIn

Interessen for brukte bobiler og campingvogner er stor, men mange kvier seg for å selge på grunn av ansvaret.

Vi ser derfor at en del bobiler og campingvogner står ubrukt og ofte pådrar seg skader.

Dette bør du vite:

Det er helt vanlig og selge bilen sin privat, ofte uten store problem. Og akkurat som ved privat salg av bilen er du ved salg av bobilen eller campingvogna også ansvarlig for eventuelle feil eller mangler slik kjøpsloven dikterer. Og det er er her campingvogner og bobiler skiller seg fra risikoen ved privat bruktbilsalg.

Fuktskade

Det bobil og campingvogn har til felles er at de kan ha fuktskader. Fuktskader kan være vanskelig å oppdage og det kan være dyre skader å utbedre. Skader bør uansett utbedres hos en proffesjonell forhandeler.

Andre typiske feil ved enheter som har stått lenge er slitasjedeler i motor, morkne gasslanger, pakninger, ventiler i gassanleg, toalett og vannsystem. 

Selg til en forhandler

Selger du derimot bobilen eller vogna til en forhandler vil ditt ansvar overfor nye eier være overlatt til forhandleren. Den nye eieren som kjøper av forhandler vil få dokumentasjon på at enheten er testet for fukt og at alle feil er utbedret.  

Understell og demping kan ofte ha fått juling på brukte enheter.

Pris på innbytte eller salg

Prisen du du får for en brukt bobil eller campingvogn hos en forhandler er selvsagt ikke den samme som du kan få ved et godt privat salg. Forhandleren vil få byrden ved å utbedre feil og mangler, og han skal også tjene penger på videresalg. Det du får til gjengeld er er et problemfritt eierskifte og saken ute av verden. 

Vi i Elverum Caravansenter har et stort caravanverksted og erfaringen som skal til for en god brukthandel. Vår grense på enhetenes alder er 15 år både på bobil og campingvogn. Fyll inn vårt skjema for bruktsalg.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Festival

Larz-Kristerz hilser festivalfolket

Larz Kristerz gleder seg til Caravanfestivalen. Bandet fra Älvdalen i Sverige er helt klart å regne som en av tungvekterne innen den svenske dansebandkulturen. Et av Sveriges beste og morsomste danseband.

Les mer
Messe

Suksess med høstmesse

Ekteparene fra Løten og Tangen kjøpte nye campingvogner. Venner fra Moelv benyttet seg av de gode tilbudene i butikken. Det samme gjorde nybakte foreldre fra Vallset. Og alle var fornøyde.

Les mer
Scroll back to top icon
festival banner

Opplev skandinavias mest ettertraktede danseband Live in Elverum.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.