BOBILUTLEIE

Perfekt til Norges-ferie

Å feriere med bobil gir deg en unik frihetsfølelse. Du vil garantert både se og oppleve mye mer på ferieturen enn om du bor fast på ett sted. Hos Elverum Caravansenter kan du leie bobil til årets ferietur. Skal du på opplevelsesferie i Norge eller Europa er bobil det beste alternativet for å komme seg rundt. Du bestemmer selv hvor det er verdt å stoppe og hvor lang tid du vil bruke på stoppestedene.

Våre bobiler for utleie

Mange, spesielt de som ikke er avhengig av å følge skoleferiene, starter sommerferien allerede i slutten av mai. I høysesong kan hotellkapasiteten fort bli sprengt på de mest besøkte destinasjonene. Det er kanskje da du tenker at du skulle hatt en bobil. Med bobil vil du alltid ha tak over hode og ei seng å sove i. Vi har i alt 6 utleieboliger.

Se en presentasjon av våre bobiler nederst på denne siden.

Krever kun førerkort klasse B

«Våre utleiebobiler er registrert for fire personer, sier Hanne Mette. Den eldste er en 2016-modell og den nyeste en 2019-modell. Bilene er syv meter lange og kan kjøres av alle med førerkort klasse B. Bobilene er selvfølgelig utstyrt med sykkelstativ om du vil ha med deg sykkel. Skal du leie, bør du begynne å tenke på det nå. Høysesongen er like om hjørnet og interessen er stor, sier Hanne Mette.»

Kjør 250 mil i uka

Utleieprisen pr. uke ligger på 13.500 kroner og inkluderer alt av forsikringer og en kjørelengde pr. uke på 250 mil. Kjører du lenger blir det et tillegg på kr 4,10 pr. km.

Bilde Hanne Mette Gunnarsrud

Hanne Mette Gunnarsrud
Bobilutleie

Ønsker du å leie bobil?
Ring Hanne Mette på 912 37 000 eller send e-post til hanne.mette@elverumcaravan.no

klikk her for å sende direkte forespørsel om bobilutleie

Se presentasjon om bobilutleie

PRESENTASJON-BOBILUTLEIE-6-biler-ok