– Innlandets største caravanforhandler

Fotokonkurranse

FOTOKONKURRANSE

"Sommerbildet 2020"

Vinn sparkesykkel til kr. 5.900,-

Campingfolket hadde en fantastisk sommer, og mange oppdaget nok det fine landet vårt på en «annen» måte. Nå derimot er det litt «stusseligstuggun», med korte, kalde og mørke dager. Ventetiden til neste sesong kan virke lang. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Det er på tide å kikke gjennom de gode sommerminnene du har på telefonen eller på kameraet. Vi utlyser nemlig en fotokonkurranse der vi er ute etter det beste sommerbildet. Bildet har vi ingen andre føringer på enn at det passer inn i temaet «sommerbildet 2020»

Slik gjør du

Enten sender du bildet til oss på mail, eller så legger du bildet inn i kommetarfeltet på Facebook. Hvis du velger sistnevnte vil mange se bildet – og det er jo bra:) Om du velger å sende inn bildet så merk det med «Sommerbildet 2020».

Vinneren av konkurransen vinner en elektrisk sparkesykkel fra Moovi til en verdi av kr. 5.990,-.

Konkurransen avsluttes 15. desember og vinneren kåres rett før jul.

Lykke til, hilsen Elverum Caravansenter AS

Disclamer:  Deltakerne i fotokonkurransen godkjenner at det innsendte bildet kan brukes uten vederlag av Elverum Caravansenter AS i sin markedsføring. 

Vinn Moovi elektrisk sparkesykkel til kr. 5.990,-

foto
konkurranse

Vinn elektrisk sparkesykkel fra Moovi

verdi
kr. 5.990,-

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.