Om oss
Om oss

Elverum Caravansenter er autorisert forhandler av KABE, Affinity, Adria og Sun Living campingvogner og bobiler, samt Tysse tilhengere. Elverum Caravansenter har også et stort antall brukte enheter til salgs. Vi har også godkjent bilverksted opp til 7 500 kg, der vi utfører EU-kontroll og service. 

Trygge vogner og kjøretøy

Alle campingvogner og bobiler fra Elverum Caravansenter har gjennomgått kontroll og fått service før leveranse.
Her finns et autorisert verksted der du får hjelp med alle typer av service og vedlikehold, slik at ditt mobile fritidsliv blir så trygt og bekymringsløst som mulig.
 

Trygt mobilt fritidsliv

Alle campingvogner og bobiler fra Elverum Caravansenter er gjennomgått og fått service før leveranse.
Her finns et autorisert
KABE– og Adria-verksted der du får hjelp med alle typer av service og vedlikehold slik at ditt mobile fritidsliv blir så trygt og bekymringsløst som mulig.
 

Alt i tilbehør

I tilknytning til utstillingshallen finns en fullassortert butikk fra KAMA Fritid og Max Fritid, med alt du behøver innen fritidstilbehør og campingutstyr. 

Kompetanse og kvalitet

Elverums Caravansenter er et velkjent firma med mange år innen bransjen. Våre ansatte står på for at våre kunder skal få en god opplevelse – enten det gjelder service eller kjøp/bytte av bobil/campingvogn. Vi har mange kunder som vender tilbake, og i årenes  

Historien om Elverum Caravansenter AS

Firmaet begynte sin virksomhet 1988, for 30 år siden. Det hele startet på Braskereidfoss i Våler i 1989 som et rent caravanverksted under navnet Ringstad Caravan AS, og med Tore Willy Ringstad som eier.
Tre år etter flyttet virksomheten til Elverum i leide lokaler på Grindalsmoen hos Bekkevoll Eiendom AS.
 

I 1994 ble firmaet forhandler av campingvogner – først med Bjølseth og senere Kabe. I 1999 ble den første bobilen solgt,
og dette har økt betydelig med årene.
Ringstad trakk seg tilbake som pensjonist og solgte selskapet til Morten Bekkevoll i 2014. Bedriften hadde da 6 ansatte – med 4,5 årsverk.
 

Ved eierskiftet endret bedriften navn til Elverum Caravansenter, og har gjennomgått flere utvidelser – både i antall ansatte og i butikklokalene, vareutvalget, verksted (med EU-kontroll opp til 7,5 tonn), kontorer og lagerlokaler. 

På grunn av at innkjøringen fra RV3/25 ble stengt og man fikk ny innkjøring, har firmaet nå speilvendt lokalene, slik at fronten med hovedinngang befinner seg nærmest den nye innkjøringen. I det nye verkstedet kan man tilby service og reparasjoner på motor, understell og hjuloppheng samt taksering av innbyttevogner og -bobiler. Etter de siste utvidelser teller staben i dag 12 personer. 

Trygge vogner
og kjøretøy

Alle campingvogner og bobiler fra Elverum Caravansenter har gjennomgått kontroll og fått service før leveranse. Her finns et autorisert verksted der du får hjelp med alle typer av service og vedlikehold, slik at ditt mobile fritidsliv blir så trygt og bekymringsløst som mulig.

Kompetanse
og kvalitet

Elverums Caravansenter er et velkjent firma med mange år innen bransjen. Våre ansatte står på for at våre kunder skal få en god opplevelse – enten det gjelder service eller kjøp/bytte av bobil/campingvogn. Vi har mange kunder som vender tilbake, og i årenes løp har tillitsfulle relasjoner blitt skapt med kjøpere i flere generasjoner.

Alt i tilbehør


I tilknytning til utstillingshallen finns en fullassortert butikk fra KAMA Fritid og Max Fritid, med alt du behøver innen fritidstilbehør og campingutstyr.

Stolt sponsor

Elverum Caravansenter har i en årekke vært stolt sponsor av Elverum Håndball. Elverum Håndball betyr mye for regionen vår og som den største caravanforhandleren i regionen er det viktig at vi støtter lokalidretten. Elverum Håndball har også et meget bra forretningsnettverk som vi benytter oss av.

«Vi er stolte over å ha regionens største senter for caravaner og bobiler i Elverum og inspireres av den offensive holdning som Morten med personal viser.»

– Kalle Bjørkman, markedsansvarlig i Elverum Håndball

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.