– Innlandets største caravanforhandler

20.000 campingvognkilometer i sommer

Facebook
E-post
LinkedIn

Klaus Skadsberg Juliussen og fru Liv Monica fra Elverum har kjørt 20.000 kilometer siden april. De fleste av dem med sin årsgamle Adria Alpina på slep.

– Jeg er vant til å cruise nedover på motorveiene og bo på hotell, så jeg var ganske tvilende til å skulle taue rundt med to tonn etter bilen, men jeg må si at det fungerer veldig godt, sier Klaus Skadsberg Juiussen, og forteller at de prøvde en annen campingvogn et par ukers tid før de fikk se Adriaen hos Elverum Caravansenter.

Vært overalt

Familien Skadsberg Juliussen hentet sin nye campingvogn i juli i fjor. Siden den gang har de vært «overalt».
– Vi drar av gårde så fort vi får anledning. I morgen skal vi til Moelv, smiler Juliussen, som anslår at de har bodd 120 – 130 døgn i campingvogna det siste året.
– Fruen driver med hunder, mest agility, så dette er en perfekt måte å komme seg rundt på. Det er bare å sette seg i bilen og komme seg ut i verden. Vogna er utstyrt med bla solcelle, movere og et Kampa lufttelt, så fleksibiliteten er stor. Automatisk parabol og elektriske støttebein setter prikken over i-en i en fra før rikt utstyrt vogn.

Lasse Johansen, Glade Campere

Mange anbefalinger

Bortsett fra en uke i Egypt i vinter, er det campingvognlivet som gjelder for familien fra Elverum. Ingestrands camping i Arvika er et kjempefint sted. Det samme er Feddet strand camping & feriepark på Sjælland, og en campingplass utenfor Groningen i Nederland, som Juliussen i farten ikke husker navnet på. Skutberget i Karlstad er flott. Og Røros. Det er slett ikke snaut med anbefalinger fra den reiseglade og aktive familien.
– Eikesdalen i Romsdal. Det er et kjempested. Campingplassen er ganske liten og enkel, men naturen, ja den er fantastisk flott!

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.