Salgsmesse GODE TILBUD Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 - 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.
Facebook
E-post
LinkedIn

Salgsmesse januar 2024

Nå snur solen og vi går mot lysere tider. Våren og sommeren kommer fort. Er du klar for nye eventyr med bobil eller vogn. Kom innom oss. La fritidsdrømmen starte her. 

Med massevis av spennende bobiler og campingvogner kan vi ønske alle caravaninteresserte fra hele landet velkommen til årets salgsmesse hos oss på Elverum Caravansenter. 

Vi har senteret fullt av spennende enheter fra Adria og Kabe, både nye og brukte, som står klare for en ny  eier – selvsagt etter en hyggelig salgsprat og noen runder med forhandlinger. Og vi vet at vi alltid kommer frem til en pris som er fornuftig for begge parter.

Du finner garantert noe som passer din familie og din lommebok. Og som alltid – alle garantier er med på kjøpet når du handler bobil og campingvogn hos oss. 

 

Snart er våren her!

Selv om vi nettopp har startet det nye året, kan det være lurt og begynne å tenke på vårklargjøring. Trenger du verkstedtime er det greit å booke time i god tid, så vet du at vognen blir klar til da du ønsker å ta den i bruk.

Hjertelig velkommen til salgsmesse januar 2024

Hva skjer ?

Presentasjon av både nye og gamle enheter, gode tilbud og lave priser i caravanbutikken.

Hvor ?

Elverum Caravansenter AS.
Jegerstien 22, Grindalsmoen

Når ?

Torsdag 11. januar 09:00 - 17:00
Fredag 12. januar 09:00 - 17:00
Lørdag 13. januar 10:00 - 16:00
Søndag 14. januar 12:00 - 16:00

STAR

Vi har mange smarte løsninger og duppedingser 

Ofte er det de små detaljene som teller og de er like viktige etter at vogna er parkert. Vi har alt du trenger for å gjøre livet komfortabelt på ferien. Kopper og kar, tepper og puter eller kanskje du trenger en bålpanne eller et sykkelstativ. Vi har det meste du trenger for livet på hjul eller på campingplass. 

Ta kontakt med en av våre selgere

Vårklar bobil eller campingvogn?

Våre mekanikere står klare for å ta en vårklargjøring for deg. 

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.