– Innlandets største caravanforhandler

Gjeldseth

Aktive Aleksander Gjelseth

Facebook
E-post
LinkedIn

Aleksander Gjelseth har ikke fritidsproblemer. Når han ikke er på verkstedet til Elverum Caravansenter, finner du han på brannstasjonen. Eller i skiløypa. Kanskje helst under en fallskjerm på Østre Æra. Der holder nemlig Oslo fallskjermklubb til.

– Jeg er nok en ganske aktiv person. Selv om jeg ga meg med kombinert og annen konkurranseidrett i tenårene, så trives jeg mye bedre utendørs enn hjemme i stua, smiler Gjelseth.

Elverumsgutt

Aleksander Gjelseth er født og oppvokst på Elverum, og «har ikke vært så langt utenfor grensa», som han selv sier. I dag bor 32-åringen på Løbergsmoen, halve tiden sammen med sin seks og et halvt år gamle datter, og kunne ikke tenke seg å flytte noe annet sted.

– Vi har det veldig fint her på Elverum. Jeg har mange kamerater som flyttet til Bergen eller Oslo for å studere, men de kommer hjem igjen når de skal stifte familie.

Lyst til å prøve noe nytt

Etter 14 år på verkstedet til Møller Bil, hadde unge Gjelseth lyst til å prøve noe nytt.

– Det kunne ofte bli litt ensformig. Jeg følte behov for å finne et nytt miljø, og komme meg et skritt videre. Dessuten har jeg en campingvogn selv, så da jeg fikk tilbud om jobb her på Elverum Caravansenter, så var jeg ikke i tvil. Det er mye mer artig å montere fjernsyn og paraboler enn å drive med servicer hele dagen. Det er et veldig godt miljø her, og jeg trives som bare det, sier bilmekanikeren.

Brannmann og røykdykker

Det hender dagene blir ekstra lange for Aleksander Gjelseth, For ikke å si nettene. I snart fem år har han nemlig hatt deltidsjobb som brannmann og røkdykker hos Midt-Hedmark brann- og redningsvesen, IKS. Hver fjerde uke har han sovende nattevakt, og må rykke ut på kort varsel om alarmen skulle gå.

– Det skjer heldigvis ikke så ofte. Men det kan bli lange dager når vi må ut og slukke en brann klokka to om natta.

Holder seg i form

Aleksander Gjelseth holder seg i form på andre måter også. I snart et år har han vært sammen med sprintesset Maiken Caspersen Falla, og henger med langrennsjenta på en skitur så ofte han kan.

– Det går greit når hun går i vanlig tempo, men når hun skrur på turboen, ja da blir jeg turist, smiler Gjelseth.

Til gjengjeld har Aleksander fått med seg kjæresten opp i fallskjerm.

– Hun ble med opp en tur i sommer. Så får vi se om det ikke blir mer når skisesongen er over.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.