– Innlandets største caravanforhandler

Bilde - nyhet-olav-ferie

Vi har alt til campingferien

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-post
Share on linkedin
LinkedIn

Hos Elverum Caravansenter har de alt du trenger for en vellykket campingferie. Her får du alt av campingvogner og bobiler i tillegg til utstyret du trenger. 

Salget av bobiler har økt kraftig de siste par årene. Det samme har campingvognsalget. For oss er det viktig at kundene våre skal få førsteklasses service. Aldri før har vi hatt en travlere forsommer på serviceverkstedet.

Utfører service ute på campingplasser

«Vi har solgt bra med campingvogner og bobiler hittil i år, og interessen holder seg oppe inn i feriemånedene», kan Olav Hanstad fortelle oss. «Mest populær for tiden er Solifer og Adria, som leverer vogner av god kvalitet og til en fornuftig pris», kan han videre fortelle. De har også bobiler for utleie.
«Mange ønsker å teste en bobil før de går til kjøp, og derfor er en del av leierne våre etterpå kjøpere av bobil», kan Olav videre fortelle.

God nettbutikk med stort utvalg

Nettbutikken til Elverum Caravan har et rikholdigutvalg av varer for campingferien, og her kan man bla seg igjennom oversiktlige menyer for å finne det man søker. Likevel skjer det meste av handelen i butikk, og det virker som folk flest ønsker råd før de gjør et kjøp.
«Vi har en ny og fin nettbutikk, men heldigvis er det fortsatt god bruk for oss som er i butikken. Vi har stor pågang og kundene ønsker å se varene i virkeligheten før de handler», fortsetter Olav. Elverum Caravansenter har også mange kunder i nærområdet, i tillegg til at de ligger fint til i et område med mye utfartsturisme.

«Jeg vil nok uansett tro at handel på nett også vil bli en stor del av vår omsetning i tiden fremover» sier Olav, «men det kan ta litt tid før nettbutikken er godt nok kjent», fortsetter han.

Hagemøbler er storselgeren

Campingturistene handler mye hagemøbler, hageputer, parasoller og griller. Det er mange som velger å bytte ut møblene sine ganske ofte, også de man har på campingplassen eller hytta, og derfor er dette en gjenganger år etter år. Hos Elverum Caravansenter har de et stort utvalg av nyheter, men de har også noen klassiker som aldri går helt av moten. Vedlikeholdsfritt er mest populært, og til fritidsbruk er vekt også en viktig faktor.

Airtent har blitt en stor suksess

En campingvogn med eller uten fortelt er to forskjellige ting. Man får en mye større komfort og bruksnytte om man har fortelt til sin campingvogn eller bobil, og derfor kjøper de fleste et romslig fortelt. Nå har også Airtent kommet på markedet, og dette er et fortelt som man fyller med luft i kantene for enklere å sette det opp og ta det ned. Teltet har lufttuber som man fyller med en pumpe og teltet har flere festeanordninger alt etter hva bobilen er utstyrt med. Airtent kan også festes til campingvogn.

«Airtent har blitt et populært tilleggsprodukt for de som har bobil. Forteltet er lett å sette opp og enkelt å ta ned, og egner seg godt for de som er på farten», avslutter Olav Hanstad.

 

Se utvalget i vår butikk her!

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Festival

Tusen takk!

Vi ønsker å takke alle som har bidratt til den fantastiske helgen vi har vært igjennom. Uten dere ville ikke dette ha vært mulig.

Les mer
Festival

Fullpakket festivalåpning

Første dag på Elverum Caravanfestival ble en pangstart med mye folk og fulle dansegulv. Anne Nørdsti og Lasse Stefanz satte preg på åpningsdagen.

Les mer
Scroll back to top icon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.