– Innlandets største caravanforhandler

Vi har alt til campingferien

Salget av bobiler og campingvogner har økt kraftig de siste par årene. For oss er det viktig at kundene våre skal få førsteklasses service.
Facebook
E-post
LinkedIn

Hos Elverum Caravansenter har de alt du trenger for en vellykket campingferie. Her får du alt av campingvogner og bobiler i tillegg til utstyret du trenger. 

– Aldri før har vi hatt en travlere forsommer på serviceverkstedet og i butikken. Alle som oppdaget Norgesferien under pandemien, og fikk opp øynene for livsstilen med med bobil og campingvogn, ønsker og oppgradere camping-utstyret sitt, forteller daglig leder Morten Bekkevoll.   

– Det dreier seg om alt fra sykkelstativ til utegrill eller pyntegjenstander og ting som gjør campinglivet mer komfortabelt, legger Morten til. Det er også mange som ønsker mer solcelle-kapasitet, aircondition og ikke minst hydrauliske  støttebein for automatisk nivåregulering av bobiler.

caravanbutikk

Caravanbutikk med stort utvalg

Butikken til Elverum Caravan har et rikholdig utvalg av varer for campingferien og folk flest ønsker råd før de gjør et kjøp. 

– Vi satser på god service i butikken, foklarer Morten Bekkevoll. Det er tross alt ferien til folk vi snakker om her, og da skal handelen gå som smurt og vi skal ha kunnskapen som trengs om varene vi selger.  

Hagemøbler er storselgeren

Campingturistene handler mye hagemøbler, hageputer, parasoller og griller. Det er mange som velger å bytte ut møblene sine ganske ofte, også de man har på campingplassen eller hytta, og derfor er dette en gjenganger år etter år. Hos Elverum Caravansenter har de et stort utvalg av nyheter, men de har også noen klassiker som aldri går helt av moten. Vedlikeholdsfritt er mest populært, og til fritidsbruk er vekt også en viktig faktor.

Se våre bobiler fra Adria

Air-telt har blitt en stor suksess

En campingvogn med eller uten fortelt er to forskjellige ting. Man får en mye større komfort og bruksnytte om man har fortelt til sin campingvogn eller bobil, og derfor kjøper de fleste et romslig fortelt. Nå har også Air-telt kommet på markedet, og dette er et fortelt som man fyller med luft i kantene for enklere å sette det opp og ta det ned. Teltet har lufttuber som man fyller med en pumpe og teltet har flere festeanordninger alt etter hva bobilen er utstyrt med. Airtent kan også festes til campingvogn.

Ta en pause på reisen

For og imøtekomme gjennomreisende og besøkende har Elverum Caravansenter bygget parkeringsplass for overnatting, toaletter, tilgang på vann og tømmestasjon for gråvann og septik. 

– Det er en lang reise for mange som skal til sine destinasjoner nordover. Vi har laget fasiliteter for å ta en pause, klargjøre bobil eller campingvogn for reisen av turen, eller gjøre noen siste innkjøp til vogna. 

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.