– Innlandets største caravanforhandler

Lett å campe med Camp-let

Facebook
E-post
LinkedIn
Camp-Let

70-talls klassikeren combi-camp er tilbake for fullt. Med velutstyrt kjøkken, komfortable senger og alt annet du trenger for å nyte glade feriedager, er Isabella Camp-let som skapt for den aktive turisten. Rimelig er den også.

 

– Slike teltvogner var veldig populære for en del år siden, og nå er de tilbake igjen for fullt. Vi begynte å forhandle Camp-let på sensommeren i fjor, og salget av disse vognene har virkelig tatt av, forteller Olav Hanstad hos Elverum Caravansenter.

 

Lett å campe

– Den danske produsenten Isabella har valgt navnet Camp-let fordi det nettopp skal være lett å campe. Det er nemlig akkurat det en Camp-let-teltvogn gjør. Den er enkel og rask å sette opp. Selv om den ikke tar mer plass enn en vanlig tilhenger når den ikke er i bruk, er den svært romslig når den er slått opp. Den er flott å se på, også, med en unik skandinavisk stil og uttrykk, mener Hanstad.

– Camp-let er en kompakt, manøvreringsdyktig og miljøvennlig teltvogn. De spesielle støtdemperne gjør at du ikke engang merker at du kjører med tilhenger. Og siden Camp-let ikke veier mer enn 250 kilo, kan selv den minste bil trekke vogna. Du trenger heller ingen ekstra bokstaver i førerkortet.

 

Praktisk og velutstyrt

Hos Elverum Caravansenter kan du velge mellom utgavene Classic og Premium.

– Selve vognen er den samme. Med Premium har du enda flere muligheter til å utvide plassen i teltet. Du kan blant annet føye til et smart kjøkkensolseil og lage et funksjonelt utekjøkken. I tillegg kan du kjøpe et rommelig fortelt som settes på fronten, et solseil og gjestekabiner, forteller Hanstad.

– Begge utgavene har to sovekabiner med behagelige kaldskummadrasser.  Ventilasjon ved både sovekabin, kjøkken og i sidevinduene sørger for at inneklimaet er både sunt og godt. Kjøkkenet har to gassbrennere, en stor benkeplate, sammenleggbar vask, vanntank og oppbevaringsplass for servise og annet kjøkkenutstyr. En smart oppbevaringskappe med lommer, et praktisk oppbevaringsrom under sengene og en garderobestang mellom sovekabinene gjør det enkelt å holde god orden i løpet av ferien. Ellers er det mye utstyr som sykkelstativ, vintercover, lamellbunn for ekstra komfort og ventilasjon under madrassene, bagasjeboks, og en rekke andre praktiske og funksjonelle detaljer, sier Hanstad.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Festival

CARAVANFESTIVAL 2024

CARAVANFESTIVAL 2 – 5 mai 2024! CARAVANFESTIVAL på Elverum Caravansenter. Band og billetter ligger ute på nettsiden.

Les mer
elverum caravanfestival
Festival

Tusen takk!

Vi ønsker å si tusen takk til alle som har bidratt til den fantastiske helgen vi har vært igjennom. Uten dere ville ikke dette ha vært mulig.

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.