– Innlandets største caravanforhandler

Camping-nyhetene

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-post
Share on linkedin
LinkedIn

Bobiler og campingvogner blir stadig bedre. Mer komfort, bedre funksjonalitet og enda fler innovative løsninger, er stikkordene ifølge salgssjef Bernt Erik Engebretsen hos Elverum Caravansenter.

– Vi forhandler de sterkeste merkenavnene i bransjen, og våre campingvogner og bobiler er kjent for å ha den høyeste kvaliteten. Og i år har produktene fra Kabe, Sun Living og Adria blitt enda bedre, mener Engebretsen.

 

Hide away bathroom

– Sun Living bobiler er den perfekte innstegsmodellen. Dette er fullverdige bobiler, som gir veldig mye bil for pengene. er beregnet på alle som vil ha funksjonalitet og kjøreglede uten ekstra kruseduller. Sun Living blir produsert av Adria-Mobil, en av Europa’s ledende produsenter av fritidskjøretøy siden 1965, og har samme høye kvalitet som Adria-bilene. Merket er allerede store i Sverige, og på full fart oppover også her i landet, sier Engebretsen, og forteller at Elverum Caravansenter leverte den første Sun Living-bobilen i april 2016.

– Sun Living har fått ny utvendig lay-out i år, men den største nyheten er innvendig. De har nemlig kommet opp med en helt ny og genial toalettløsning. Hide away bathroom, som de kaller løsningen, frigjør gulvplass og gir dermed enda større boflate.

 

Ny modell fra Adria

Den tradisjonsrike og velkjente produsenten Adria, bygger både campingvogner, bobiler og vans. Salgssjef Engebretsen forteller at alle Adria-seriene har syv års tetthetsgaranti, og at alle har fått nye tekstiler i år.

-Adria er kjent for høy kvalitet og innovative løsninger. Dette er solide, driftssikre helårsvogner. I år har det kommet en splitter ny Adria-modell, Adora 753 UK, med en planløsning som er spesielt beregnet på barnefamilier.

– Altea har fått ny utvendig design, og enda flere finesser og tekniske videreutviklinger. Det samme gjelder Aviva, som i tilegg har fått nye, fleksible oppbevaringsskap. Toppmodellen Alpina har også fått ny lay-out og tekstiler. Den har også fått en enda større ytterdør med full myggnetting, og fire mm. ekstra isolasjon i gulvet.

 

Perfekte helårsvogner fra Kabe

De største utvendige endringene er det kvalitetsprodusenten Kabe som kommer med. Seriene Edelsten, Imperial, Royal og Hacienda har fått et nytt og aerodynamisk karosseri.

– Det utvendige designet er helt nytt. De har fått ny front, bakvegg og sideskjørt med innfelte markeringslys, sier Engebretsen, og forteller at Kabe ligger helt i front når det gjelder liggekomfort, luftkvalitet og generelt utstyrsnivå. Kabe har god isolasjon i veggene, som gjør vognene  svale om sommeren og varme om vinteren. Dette er perfekte helårsvogner.

– Også de hel-integrerte bilene fra Kabe har fått nytt eksteriør. De har for øvrig den samme høye standarden og utstyrsnivået som alle andre produkter med Kabe-emblemet.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Festival

Larz-Kristerz hilser festivalfolket

Larz Kristerz gleder seg til Caravanfestivalen. Bandet fra Älvdalen i Sverige er helt klart å regne som en av tungvekterne innen den svenske dansebandkulturen. Et av Sveriges beste og morsomste danseband.

Les mer
Messe

Suksess med høstmesse

Ekteparene fra Løten og Tangen kjøpte nye campingvogner. Venner fra Moelv benyttet seg av de gode tilbudene i butikken. Det samme gjorde nybakte foreldre fra Vallset. Og alle var fornøyde.

Les mer
Scroll back to top icon
festival banner

Opplev skandinavias mest ettertraktede danseband Live in Elverum.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.