– Innlandets største caravanforhandler

Facebook
Twitter
Facebook

CARAVANMESSE

Velkommen til messe

På grunn av Covid restriksjoner har vi besluttet å utsette messen til slutten av januar. Vi gelder oss til å se deg 28-31 Januar. Du se nye 2021 vogner og bobiler fra Kabe, Adria, Sun Living og Affinity - vi har også satt et vanvittig prutningsmonn på 2020 modeller og alt av stasj i butikken.

Hva skjer ?

Presentasjon av nye modeller, vanvittige tilbud og grusomt lave priser i caravanbutikken.

Hvor ?

Elverum Caravansenter AS.
Jegerstien 22, Grindalsmoen

Når ?

Torsdag 28 januar 09:00 - 18:00
Fredag 29 januar 09:00 - 18:00
Lørdag 30 januar 10:00 - 16:00
Søndag 31 januar 12:00 - 16:00

Etter en god sommer er vi nå inne i ventetiden til vi igjen kan senke skuldrene på campingplass eller langs landevei i bobil. Det er godt å ha noe å glede seg til og vi vil gjerne invitere deg til vår nyttårs- caravanmesse. 

Fra 7 til 10 januar holder vi åpent hus i Elverum hvor vi har mange av 2021 modellene klare og mange gode tilbud på både campingvogn og bobil.

Vi har også gode tilbud på utstyr til campinglivet i butikken vår. Vi gleder oss til å slå av en prat om bobiler, campingvogner, sommeren som var og ikke minst sommeren som kommer.

Du kan jo ta en titt på hvilke bobiler og campingvogner vi har på lager. Eller du kan melde deg på fotokonkurransen vår og vinne en elektrisk sparkesykkel til 5.990,- kr. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.