– Innlandets største caravanforhandler

caravanmesse

Caravanmesse med suksess

Facebook
E-post
LinkedIn

Elverum Caravansenter AS ønsker å takke alle som tok turen til vårens bobil- og caravanmesse. Det ble en fin dag med nysgjerrige fra fjern og nær.

Det er ikke få som har fått øynene opp for hva dette landet har å by på og hvor bra det er å oppleve med bobil eller campingvogn som base. Norgesferie har av kjente årsaker havnet på alles lepper, og kanskje er dette året du skal realisere det vi kaller fritidsdrømmen. I helgen fikk mange denne følelsen på caravanmesse.

SJEKK NÅ: Alle bobiler til salgs

Flere vi snakket med var også interessert i turer og opplevelser utenom fellesferie. Med en bobil eller campingvogn vil du alltid komme deg ut og bort fra mas og kjas. Og kanskje oppleve litt utenom det vanlige, litt utenfor allfarvei. Flere og flere oppdager mulighetene til å ha et sted å bo mens man utfolder hobbyen sin eller som utgangspunkt for lange turer i fjellet.

Våre eksperter på vedlikehold og reparasjoner var også til stede på caravanmessen og hjalp ivrige kunder med veiledning og råd på bobil og campingvogn.

caravanmesse
GODT UTVALG: Masse folk og stor aktivitet på caravanmesse i Elverum.

Fritidsdrømmen

Mens mange tenker campingplass, grillpølser, badering og tett i tett med folk, er det andre som oppdager at med campingvogn eller bobil får man den perfekte base til å utøve hobbyen- eller favorittaktivitetene sine gjennom villcamping –  eller fricamping – gjennom hele året. Jakt, fiske, fjellturer, sykling kajakk og bærplukking er flotte utflukter som med bobil eller caravan effektivt kan utøves hver eneste helg. Og for ikke å snakke om vinteren, men alle flotte familieaktiviteter på ski, være seg både langrenn og alpinski. Det er bare fantasien som setter begrensningen.

Vi har fremdeles mange bobiler og campingvogner på lager etter caravanmessen i helgen. Alle har samme pris som før krona ble svak, det er bare å velge sin favorittmodell.

Ta kontakt om du ønsker en utvidet visning.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.