– Innlandets største caravanforhandler

Vi er klare på Caravanmessen 2022

15.-18. september er det igjen klart for Caravanmessen. 
Stedet er NOVA Spektrum, tidligere Norges Varemesse, i Lillestrøm og Elverum Caravansenter er blant utstillerne.
Facebook
E-post
LinkedIn

Daglig leder av Elverum Caravansenter, Morten Bekkevoll, sier at Caravanmessen gir muligheter til å vise bredden modeller og utstyr.

Nå kommer nyhetene

– Messen er svært viktig for oss. Den gir muligheter til å møte et stort publikum – og ikke minst, vi får vist fram alle modellene vi selger innenfor merkene Adria og Kabe.

Det sier Morten Bekkevoll, daglig leder av Elverum Caravansenter. Han stiller med flere gode rådgivere fra Elverum, alle med stor kunnskap på ulike områder. 

Det kan være lurt å booke en visning med en av våre rådgivere på forhånd slik at man får hjelp når man har planlagt å være på messen.

Elverum Caravansenter blir å finne sammen med Adria og Kabe. Book en avtale under messedagene i dag.

Nyheter

Flere av 2022 – modellene har spennende nyheter. For eksempel blir Adria sin nye bobil, Adria Supersonic å se på messen. Du kan lese mer om den her.

Kan dette være nye Supersonic fra Adria på innsiden?

Selger bra

Caravansenteret på Elverum har deltatt på de årlige messene siden 2014. Salget er bra, både under selve messen, men også i etterkant.

– Det er forståelig at kjøp av bobil eller campingvogn, er en prosess som tar litt tid. Folk vil selvsagt tenke seg om, noe vi har imøtekommet med holde åpent med egen messe på Elverum helgen etter Lillestrøm. Hit kommer mange av de vi treffer på messen. De vil vite mer, eller de har bestemt seg for å kjøpe.

Datoene er 22-25 september og du kan lese mer om denne helgen her.

Morten og hans team er klare for å svare på caravanspørsmål under årets messe.

Nye modeller

For Elverum Caravansenter er messen en viktig arena for å vise frem de nyeste modellene.

Morten Bekkevoll sier: – Vi opplever at messen er et sted folk gleder seg til å komme. De har gjort sin research på forhånd og vet ofte mye om de enhetene de er interessert i.

Samarbeid: Prosjektleder for caravanmessen, Konrad Sel, sier at et samarbeid med Camp Villmark, betyr at årets messe har en enda større bredde enn tidligere.

Samarbeid

Prosjektleder for messen, Konrad Sel, forteller i Caravanbransjen.no om flere nyheter som vil gjøre årets bransjefest til en enda flottere opplevelse for de besøkende.

– Den 15. — 18. september står hele bransjen samlet på NOVA Spektrum på Lillestrøm for å vise folk hvor bra og fleksibel denne overnattingsformen er, uansett om det gjelder i feriesammenheng, til fritid eller sportsaktiviteter. Caravanmessen er den eneste gangen i året folk kan se alt av merker og modeller, små og store, dyre og rimelige på ett og samme sted, og vi satser på å gjøre årets utgave ekstra innholdsrik. Av nyheter kan nevnes en stor campingutstyr-butikk, interessante, gratis foredrag både fredag, lørdag og søndag – pluss at vi bygger en flott, innendørs lekepark som vil gjøre messebesøket mye artigere for de minste. Alt i alt tror jeg både erfarne campere og mennesker som er nyfikne på denne råkule ferieformen vil ha stor glede av å ta turen til Lillestrøm 15. — 18. september! Les mer om messen på Caravanbransen.no

Yngre kjøpere bruker litt lengre tid på å bestemme seg. Caravanmessen er en fin mulighet til å se seg godt om.

Billetter på forhånd

Salget av billetter skjer digitalt. Besøkende må bestille på nett via hjemmesiden – før de reiser til Lillestrøm. Forhåndsbestillingen betyr også mye for sporingsarbeidet – hvis et utbrudd skulle komme.

– Vi anbefaler kjøp billett kjøpes så tidlig som mulig, slik at vi som arrangør får god kontroll på antall besøkende, sier prosjektleder Konrad Sel.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.