– Innlandets største caravanforhandler

Den reiseglade campingselgeren

Facebook
E-post
LinkedIn

Olav Hanstad er en reiseglad mann. Ikke mindre enn tre utenlandsturer bare i år. Men ingen av dem i campingvogn. Har campingvognselgeren et forklaringsproblem?

– Nei, den første turen til Monaco var en overraskelse fra kona i anledning 50-årsdagen min, ler Hanstad.

– Jeg fikk en tur og billetter til formel-1-løpet i fyrstebyen i mai. For en som er over gjennomsnittet interessert i bilsport var det en fantastisk opplevelse.

Landets femte beste Kabe-selger

Olav Hanstad ble ansatt hos Elverum Caravansenter i 2016. Etter planen skulle han fylle rollen som butikkleder. Han kom nemlig fra jobb som mangeårig avdelingsleder for brunevareavdelingen til Expert på Elverum, og hadde betydelig kunnskap og erfaring med denne type salg. Men dermed er vi tilbake til utenlandsturene. Novemberturen til Malta var nemlig er premie fra Kabe til landets femte beste Kabe-selger: Olav Hanstad. Selger han capingvogner i butikken?

– Nei, jeg klarte vel bare ikke å holde meg unna, ler han.

– Allerede første året solgte jeg 55 enheter mens jeg jobbet i butikken. Det ble vel lagt merke til, og så ble jeg omplassert. Nå jobber jeg i salgsavdelingen her på Elverum Caravansenter, og trives veldig godt med det.

Campingmann med erfaring

Olav Hanstad er født og oppvokst i Elverum, på Hernes for å være presis. I likhet med svært mange andre som vokste opp på 60- og 70-tallet, fikk unge Olav tidlig et forhold til livets campinggleder.

– Joda, jeg er oppvokst med campingturer. Hver eneste sommer i barne- og ungdomsårene.

I 1990 flyttet Olav Hanstad med kona til en sentrumsleilighet i Elverum, og der har de fire guttebarna vokst opp. Tre av dem bor der fortsatt.

– Det har blitt en del camping på mine egne barn, også. Mens ungene var små dro vi med campingvogn på både fotballturer og ferier, sier Hanstad, som innrømmer at feriene nå for tiden gjerne legges til strøk som er utenfor praktisk rekkevidde for både campingvogn og bobil.

– Vi fikk låne et hus i Hua Hin i Thailand i sommer, og fikk lagt inn et døgn i Bangkok, også. Det var litt av en opplevelse.

Liker å holde seg i form

Om han ikke har fått overvettes bruk for høyskoleutdannelsen i data som han skaffet seg på Rena en gang i forrige århundre, er det en meget sprek og fornøyd 50-åring som er å treffe i salgsavdelingen til Elverum Caravansenter.

– Dette er en veldig spennende bransje, og jeg må si at jeg trives fantastisk godt her på senteret. Miljøet her er upåklagelig, og vi har massevis av spennende produkter, sier Olav Hanstad, som bare har et bittelite problem for tiden. Han vil nemlig ha snø.

– Jeg går mye på ski om vinteren. Jeg liker å jogge også, og deltar på et og annet sykkelritt, men det er noe eget med vinter og snø. Jeg synes det er greit å holde seg i form.

 

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.