– Innlandets største caravanforhandler

Bilde - elverum-utvider-nyhet

Elverum Caravansenter utvider butikk og verksted

Facebook
E-post
LinkedIn

Camping er inn for tiden, og vi opplever stor pågang. Så stor at vi har behov for å utvide butikken, og i mars vil en større butikk stå klar for besøkende.

Caravansalget økte med over 10 % på landsbasis i 2017, og bobilsalget økte med nesten 18 %. Dette er tall som gir gode forhåpninger for 2018, for det er lite som tyder på at etterspørselen er synkende på vogner og bobiler.

«Vi utvider for å få plass til flere vogner og bobiler, og regner med en god økning av salget i år. I 2017 hadde vi også en pen økning fra året før, og vi er inne i en veldig positiv periode», kan daglig leder Morten Bekkevoll hos Elverum Caravansenter AS fortelle. Salgslokalene blir nå dobbelt så store som de har vært.

Elverum Caravansenter utvider butikk og verksted

Utvider verksteddelen

Med flere solgte enheter blir det også større etterspørsel etter service. Derfor har Elverum Caravansenter nå fått et verksted som også er godkjent for å ta EU-kontroll på bobiler opp til 7,5 tonn. Man har også ansatt en ny mekaniker, Jeffery Arne Øyen, som startet i jobben på nyåret. Dermed har bedriften muligheter til å ta det meste av vedlikehold på både bobiler og campingvogner.

Elverum Caravansenter utvider butikk og verksted

Utvidet butikk klar i mars

En så stor og omfattende ombygging kan fort være forstyrrende for den daglige driften, men hos Elverum Caravansenter har de klart å holde hjulene i gang. I slutten av mars vil den nye butikken være klar, med bedre plass til flere campingvogner og bobiler. «Våren har mange nyheter, og det blir viktig å få vist frem et bredt spekter av det vi har, og nå få vi en mulighet til å ha mye av både nytt og brukt inne i butikken», avslutter Morten.

Elverum Caravansenter utvider butikk og verksted

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

elverum caravanfestival
Festival

Tusen takk!

Vi ønsker å si tusen takk til alle som har bidratt til den fantastiske helgen vi har vært igjennom. Uten dere ville ikke dette ha vært mulig.

Les mer
caravanfestival 2023
Festival

CARAVANFESTIVAL 2023

Velkommen til Caravanfestival 2023 ! Nå er årets Caravanfestival rett rundt hjørnet, og programmet finner du her. Vi gleder oss

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.