– Innlandets største caravanforhandler

En fantastisk festivalhelg

Elverum Caravanfestival ble en caravan og dansefest med topp stemning og fulle dansegulv. Her er bildene fra festivalen.
Facebook
E-post
LinkedIn

Fredag på Caravanfestivalen

Anne Nørdsti og Lasse Stefanz var kveldens band og det var utrolig mange som hadde funnet veien for å overvære konsertene og folkefesten på Elverum Caravansenter.

– Den hittil største festival i dens historie har over gått seg selv i både folk og stemning, forteller en henrykt Morten Bekkevoll

Lørdag på Caravanfestivalen

Mads Bladhs, Hanne Mette Band og Rune Rudberg gjorde den siste kvelden uforglemmelig. Hanne Mette Band og Rune Rudberg hadde en felles duett som vi skal presentere her om kort tid.  

– Responsen har vært overveldende, forteller festivalsjef Morten Bekkevoll. Det ble en enkel avgjørelse når vi skulle bestemme oss om videreføring til neste år. Jeg vil takke alle fremmøtte og en spesiell takk til alle som har bidratt av frivillige og samarbeidspartnere. 

2023
Fra scenen kunne festivalsjef Morten Bekkevoll presentere nyheten om at det blir festival også neste år
hvor datoen er satt til 11, 12 og 13 mai.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.