– Innlandets største caravanforhandler

Bilde - familiecamping-2

Familiecamping på Daftø

Facebook
E-post
LinkedIn

Daftø Camping Resort har 700 campingtomter på mellom 80 og 100 m². Her er det vann, avløp og TV-tilkobling. Alt er lagt til rette slik at campinggjestene kan oppleve ferieluksus de ukene de bor på Daftø. Gaute Nilsen tar med seg familien så ofte han kan for å oppleve camping og båtliv i skjønn forening.

«Daftø er et fantastisk sted for både barn og voksne, og her får vi ferie alle sammen. Barna finner jevngamle å leke med, og det er aktiviteter hele tiden», forteller Gaute.

Stor Campingvogn

Familien har en stor Adria 903 som rommer hele familien som teller 4 barn og 2 voksne. 2 av barna er ungdommer og er ikke alltid med på ferien, men når alle samles har de likevel plass til å være sammen. Spikerteltet på 21 m² gjør at man kan sitte og kose seg utover lange lyse sommerkvelder.

«Vogna er så stor at den ikke er så lett å ha med seg på reise, men den passer perfekt til å ha fast på en campingplass. Vi storkoser oss i den og vogna er smart oppdelt så både barn og voksne har god plass. Selvfølgelig må man være litt mer fleksibel når man bor så tett på hverandre, men det hjelper å ha aktiviteter hele dagen», fortsetter Gaute.

Daftø Camping Resort

Mange aktiviteter

Daftø har mye å tilby sine gjester, og derfor er familien Nilsen så ofte som mulig på campingplassen nær Strømstad. Svømmebasseng, Daftøland, badestamp, spa-avdeling, fotballbane, minigolf og biljard er bare noe av det man kan finne på. I tillegg har man alt Strømstad og øyene i skjærgården har å tilby.

Båtliv

«Vi har også en båt på Daftø, som vi bruker flittig. Kosterøyene utenfor Strømstad er en opplevelse og være på, og det er bare en båttur unna Daftø. Man kan også ta en shoppingdag i Strømstad, om det skulle friste» sier Gaute, før han avslutningsvis kan anbefale campingliv på det varmeste.

«Vi hadde noen meninger om camping før vi prøvde det, og nå har vi prøvd dette i 4 år og anbefaler det på det varmeste. Campingfolk er veldig trivelige og man blir kjent med mange nye mennesker når man ferierer på en slik måte», avslutter Gaute.

Elverum Caravansenter AS har flere vogner som passer for helårsbruk. Vi er behjelpelige med å finne vognen som passer best til ditt behov.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.