– Innlandets største caravanforhandler

et par foran en kabe bobil

Frihet i bobil

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-post
Share on linkedin
LinkedIn
Frihet i bobil
FRIHET I BOBIL: Ekteparet Skotterud er strålende fornøjd med kjøp av bobil og servicen ved Elverum Caravansenter.

 

Terje Skotterud er taxisjåfør og når han ikke kjører drosje, kjører han bobil. Men selv med gardsbruk på Hokåsen og hytte ved Skasen i Finnskogen kan ingenting måle seg med ferier i bobilen. Det gir en helt spesiell frihet i bobil.

Skotterud har hatt bobil i tjue år, og byttet syv, åtte ganger i løpet av den tiden. Jeg er kresen når det gjelder modeller, og har alltid hatt Solifer. Helt til i fjor.

– På Bobilmessa på Lillestrøm traff jeg verdens hyggeligste selger på en stand. Måten vi ble tatt imot på var helt fantastisk. Kona og jeg fikk en utrolig fin omvisning, service og forklaring på alt vi lurte på. Jeg har aldri møtt en så trivelig selger, smiler Terje, som egentlig ikke hadde vurdert å bytte bobil.

Overbevist på flekken

Det var før han møtte Arild Nilen. Etter en fabelaktig omvisning ble paret overbevist og reiste snart til Elverum for å handle. Turen endte med en Kabe på ni meter med fem sengeplasser og gulvvarme.

– Jeg som aldri har vurdert å skifte merke, endte opp med nye vinterhjul –  vi skulle i gang med vintercamping også, forteller Terje.

Fantastisk kundebehandling

Ekteparet er veldig fornøyd. De synes de fikk et rimelig og godt tilbud og hele kjøpsopplevelsen føltes profesjonell og trygg. De er også strålende fornøyd med hvordan de er blitt fulgt opp og tatt vare på i etterkant av kjøpet.

Frihet i bobil

– Det er friheten til å kunne sette seg inn i bilen og suse avsted. Vi reiser gjerne sørover til både Danmark og Tyskland. Jeg er veldig skøyteinteressert, og vi har et favorittsted vi elsker å dra til. Det er Insel i Tyskland, som ligger like ved grensa til Østerrike. Det er et flott område, med alpelandsbyer og nydelig landskap. Dit reiser vi sommer som vinter. Der har vi vært over førti ganger! En annen ting som er fint er muligheten vi har til å ta med barnebarnet vårt. Vi får sett mye både underveis og på de stedene vi velger å dra til. Ingenting kan måle seg med det.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Nyhetssenter

Snart åpner Europa

Det har ikke vært forbudt å reise, men reiserådene har vært entydig lenge: Ikke reis på unødvendige turer. Nå kommer endringer og lettelser.

Les mer
Turtips

Famileidyll ved Mjøsa

Midt mellom Hamar og Brumunddal ligger en idyll som få campere kjenner til. Her finner du Jessnes, en perle med Mjøsa som nærmeste nabo.

Les mer
Scroll back to top icon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.