– Innlandets største caravanforhandler

Her er 2020-nyhetene

Facebook
E-post
LinkedIn
Salgssjef Bernt Erik viser frem årets nyheter fra Adria og Kabe.

Nå er 2020-nyhetene klare hos Elverum Caravansenter. Salgssjef Bernt Erik Engebretsen gleder seg til å vise frem noen nye bobiler og en helt ny og banebrytende campingvogn.

– Vi kan by på to splitternye kompakte bobiler fra Adria og KABE, og flere av bestselgerne våre har gjennomgått betydelige oppgraderinger. I år kan vi også vise frem en campingvogn som kan bli en ny standard i bransjen, forteller salgssjefen.

Astella setter ny standard

Den aller største nyheten fra Adria i år er den banebrytende og luksuriøse campingvogna Astella. Ifølge Adria var ambisjonen med modellen å skape en inspirerende ny form for et luksuriøst feriehjem på hjul, og en samstemt fagpresse bekrefter at den slovenske produsenten har lykkes med dette. Til tross for at den bare har vært i handelen noen få måneder, har Bernt Erik Engebretsen allerede solgt to av det nye flaggskipet

– Astella er noe helt nytt, og ulikt alt annet. Dette er både en luksuriøs campingvogn og en fullverdig villavogn. Den er bygget som et lite hus, men du kan kjøre den på veien som en vanlig campingvogn. Interiøret minner mer om det du finner i en stilig leilighet, men du kan likevel enkelt flytte den ved behov. Panoramadørene og de store vinduene gir masse lys og nærhet til omgivelsene. Og vogna er kjempelekker. Adria sier selv at den er formet av vinden, og har fått hjelp av luftfartsindustrien til å designe et skrog med minst mulig luftmotstand, men likevel med fokus på eleganse. Astella kommer til å bli en ny standard, mener Engebretsen.

Andre nyheter fra Adria

Adria Action er den kompakte campingvogna som på kort tid har blitt så populær at den til og med har fått sin egen fanklubb. Nå har vogna med den ikoniske formen kommet i en ny og litt større utgave. 391 LH er en videreutvikling av 361 LH, og har fått litt større og flere skap og ikke minst et fullverdig kjøleskap.

Storebror Altea har fått nytt interiør, nye planløsninger, forbedret belysning og oppbevaring, bedre komfort og mer praktiske detaljer. Også bestselgeren Aviva har fått en innvendig oppgradering med et lysere, lettere design og ny, frisk atmosfære.

Nytt av året er også en ny smartkontroll som kan kontrollere lys, varme, kjøling og andre nødvendigheter. Adria har kalt denne mobilappen MACH, og den inneholder også navigasjon og data om interessante steder, inkludert campingplasser og Adria forhandlere. Foreløpig er MACH forbeholt Alpina og Sonic-modellene.

KABE Hacienda 880 FK

Campingvognene fra svenske KABE er allerede helt i toppen, og utvendig er det ikke så store endringer på 2020-modellene.

– Årets utvendige nyhet er oppdateringen av det ytre designet på Imperial-serien, med stilrene linjer og sobre mørke toner, som løfter fram den luksuriøse følelsen i KABE sin mest eksklusive campingvognserie, sier Engebretsen.

– KABE presenterte sin første campingvogn med et stort og velplanert frontkjøkken allerede i 2017. I 2020 tar KABE steget videre og presenterer nye Hacienda 880 FK, med et frontkjøkken som virkelig kan sammenlignes med kjøkkenet du har hjemme i huset eller leiligheten. Det store buede panoramavinduet, som har blitt et tydelig kjennemerke for frontkjøkkenmodellene til KABE finnes selvsagt også her, og skaper et herlig innslipp av dagslys i det brede og fullutstyrte kjøkkenet.

KABE Van utvider horisonten

KABE Van blir en av de store nyhetene i 2020, og ett eksemplar har allerede solgt et eksemplar for levering til våren. Bernt Erik Engebretsen tror denne nyvinningen vil slå godt an også her i distriktet.

– Dette er en bybobil med ekte KABE-komfort som er bygd for aktiv bruk hele året, også om vinteren. Miljøet i førerhuset er gjennomarbeidet og du får en tydelig personbilfølelse når du slår deg ned i førersetet. KABE Van har mange av de unike fordelene som du finner i de større bobilene i Travel Master-seriene. Her finnes vannbåret gulvvarme helt fram i førerhuset, toalett med dusj og riktig bekvemme senger. Totallengden er 690 centimeter og trass i at målene er betydelig mindre enn i KABE sine tradisjonelle bobiler, føles det uventet romslig til å være en bybobil. Konseptet bygger på en Mercedes Sprinter med forhøyet, tak og ståhøyden i bodelen er bekvemme 196 centimeter, akkurat som i KABEs øvrige bobiler. Motoren er Mercedes firesylindret dieselmotor på 163 hk, med miljøklasse Euro-6 og Mercedes sin fantastiske automatkasse. At bilen også kan leveres med firehjulstrekk, øker fremkommeligheten ytterligere. Dette er en bil som virkelig utvider horisonten, smiler Engebretsen.

Lekker Adria Compact

Også Adria kommer med en helt ny bobil i kompaktklassen.

– Med sine beskjedne utvendige mål har nye Compact en suveren fremkommelighet. Likevel er den en fullverdig og komfortabel bobil, forteller Engebretsen.

– Adria Compact er nå tilgjengelig som Supreme, Plus og Axess modeller, som alle har et moderne nytt interiør, høyt spesifikasjonsnivå, svært god komfort og mange praktiske detaljer. De nye Supreme modellene har lett gjenkjennelig silver karosseri og er utstyrt med de eksklusive og lekre Sky-roof og Sky-lounge takvinduene.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.