– Innlandets største caravanforhandler

Hils på to nye ansatte fra Kroken Brumunddal

Facebook
E-post
LinkedIn

I slutten av 2022 stengte Kroken dørene for sin avdeling i Brumunddal. Vi har vært så heldige å få med to av de som jobbet der med på laget. 1. januar startet Terje og Alexander hos oss. Du kjenner dem kanskje igjen?

Terje Solstad er er å finne på delelageret. Han sitter på mye kunnskap og har god kjennskap til bransjen. De siste 12 årene har han jobbet ved Kroken sin avdeling i Brumunddal. 

– Stillingen min her på Elverum Caravansenter er veldig lik stillingen jeg hadde på Kroken. Det trives jeg godt med og jeg ser frem til arbeidsoppgavene som venter her i Elverum.

På verkstedet finner vi mekanikeren og østfoldingen Alexander Brynhildsen. Han har vært i bransjen siden 2017, og har tidligere jobbet ved Tellus i Råde og sist ved Kroken i Brumunddal før de stengte dørene. 

– Jeg har jobbet som mekaniker på bodelen på bobil og campingvogn. Det er mye av det samme jeg skal gjøre her, sammen med klargjøring og ettermontering av utstyr i sommersesongen.

 

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Våre folk

Hils på ny daglig leder

Fra januar 2023 finner vi Stijn Dubbelman i stillingen som daglig leder hos Elverum Caravansenter. Morten Bekkevoll som tidligere har

Les mer
Scroll back to top icon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.