hils på to nye ansatte fra Kroken

Hils på to nye ansatte

Facebook
E-post
LinkedIn

Hils på to nye ansatte fra Kroken Brumunddal

I slutten av 2022 stengte Kroken Brumunddal dørene. Vi har vært så heldige å få med to av de som jobbet der med på laget. Hils på to nye ansatte som begynte 1. januar. Da startet Terje og Alexander hos oss. Du kjenner dem kanskje igjen?

Terje Solstad er er å finne på delelageret. Han sitter på mye kunnskap og har god kjennskap til bransjen. De siste 12 årene har han jobbet ved Kroken Brumunddal. 

– Stillingen min her på Elverum Caravansenter er veldig lik stillingen jeg hadde på Kroken Brumunddal. Det trives jeg godt med og jeg ser frem til arbeidsoppgavene som venter her i Elverum.

På verkstedet finner vi mekanikeren og østfoldingen Alexander Brynhildsen. Han har vært i bransjen siden 2017, og har tidligere jobbet ved Tellus i Råde og sist ved Kroken Brumunddal før de stengte dørene. 

– Jeg har jobbet som mekaniker på bodelen på bobil og campingvogn. Det er mye av det samme jeg skal gjøre her, sammen med klargjøring og ettermontering av utstyr i sommersesongen.

 

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.