– Innlandets største caravanforhandler

hils på to nye ansatte fra Kroken

Hils på to nye ansatte

Facebook
E-post
LinkedIn

Hils på to nye ansatte fra Kroken Brumunddal

I slutten av 2022 stengte Kroken Brumunddal dørene. Vi har vært så heldige å få med to av de som jobbet der med på laget. Hils på to nye ansatte som begynte 1. januar. Da startet Terje og Alexander hos oss. Du kjenner dem kanskje igjen?

Terje Solstad er er å finne på delelageret. Han sitter på mye kunnskap og har god kjennskap til bransjen. De siste 12 årene har han jobbet ved Kroken Brumunddal. 

– Stillingen min her på Elverum Caravansenter er veldig lik stillingen jeg hadde på Kroken Brumunddal. Det trives jeg godt med og jeg ser frem til arbeidsoppgavene som venter her i Elverum.

På verkstedet finner vi mekanikeren og østfoldingen Alexander Brynhildsen. Han har vært i bransjen siden 2017, og har tidligere jobbet ved Tellus i Råde og sist ved Kroken Brumunddal før de stengte dørene. 

– Jeg har jobbet som mekaniker på bodelen på bobil og campingvogn. Det er mye av det samme jeg skal gjøre her, sammen med klargjøring og ettermontering av utstyr i sommersesongen.

 

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Festival

CARAVANFESTIVAL 2024

CARAVANFESTIVAL 2 – 5 mai 2024! CARAVANFESTIVAL på Elverum Caravansenter. Band og billetter ligger ute på nettsiden.

Les mer
elverum caravanfestival
Festival

Tusen takk!

Vi ønsker å si tusen takk til alle som har bidratt til den fantastiske helgen vi har vært igjennom. Uten dere ville ikke dette ha vært mulig.

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.