– Innlandets største caravanforhandler

Hils på våre nye kolleger

For og kunne levere enda bedre tjenester til våre camping-glade kunder har vi ansatt fire dyktige nye kolleger.
Share on facebook
Facebook
Share on email
E-post
Share on linkedin
LinkedIn

Daglig leder av Elverum Caravansenter, Morten Bekkevoll, kan fortelle om et godt år med stor pågang. 

– Vi ser tilbake på et år hvor enda fler har valgt Norge som sitt feriested. Mange av disse drømmer om den mobiliteten det å reise med campingvogn eller bobil gir. Den økte etterspørselen gir også utslag i behov for bedre kapasitet i service, reparasjon og vedlikehold. Derfor svarer vi på det med å øke denne kapasiteten. Vi har vært heldige og fått tak i dyktige medarbeidere.

Knut Sandberg, Verkstedmedarbeider

Hva jobber du med og hvordan har du det her?

– Jeg har vært her siden første april. Jeg fikk oppleve den travle sommeren og trives med det. Jeg jobber med reparasjon av campingvogner og bo-delen på bobiler. Det går mye i service og vedlikehold av alt fra elektrisk til bremser og understell, legger Knut Sandberg til. 

Morten Berg, Bobilverksted

Hva jobber du med og hvordan har du det her?

– Jeg har vært her siden august så jeg slapp unna den travleste tiden, men da blir jeg jo godt forberedt til neste sesong. Jeg trives veldig godt her med varierte arbeidsoppgaver. Jeg jobber mest med bobil og der har jeg med det meste på bobilen å gjøre. 

Stefan Brendå, Kundemottaker verksted

Hva jobbet du med før og hvordan trives du?

– Jeg har jobbet med kundemottak på dekk og verksted på Vianor og har jobbet her en måned. Det er litt nytt og sette seg inn i forbindelse med bookingsystemet, ellers er dette en fin arbeidsplass som jeg trives i. 

Arnt Dyresen, Mekaniker

Hva skal du jobbe med her?

– Jeg har fem års erfaring fra en annen forhandler, og her har jeg akkurat begynt. Jeg driver med utstyrsmontering, klargjøring og reparasjoner.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Festival

Larz-Kristerz hilser festivalfolket

Larz Kristerz gleder seg til Caravanfestivalen. Bandet fra Älvdalen i Sverige er helt klart å regne som en av tungvekterne innen den svenske dansebandkulturen. Et av Sveriges beste og morsomste danseband.

Les mer
Messe

Suksess med høstmesse

Ekteparene fra Løten og Tangen kjøpte nye campingvogner. Venner fra Moelv benyttet seg av de gode tilbudene i butikken. Det samme gjorde nybakte foreldre fra Vallset. Og alle var fornøyde.

Les mer
Scroll back to top icon
festival banner

Opplev skandinavias mest ettertraktede danseband Live in Elverum.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.