Suksess med høstmesse

Ekteparene fra Løten og Tangen kjøpte nye campingvogner. Venner fra Moelv benyttet seg av de gode tilbudene i butikken. Det samme gjorde nybakte foreldre fra Vallset. Og alle var fornøyde.
Facebook
E-post
LinkedIn

Kort sagt: Det ble gjort mange gode kjøp under dagene hos Elverum Caravansenters årlige høstmesse.

Det er blitt tradisjon at det arrangeres høstmesse i Elverum. Den legges til helgen etter den store caravanmessen på Lillestrøm – som et tilbud til de mange som ønsker mer informasjon om kjøp av bobil, campingvogn eller utstyr som gjør campinglivet enklere og mer komfortabelt.

STILFULLT: Lyst og luftig mot kjøkkendelen. FOTO: Odd Gunnar Nordengen
ENKEL VOGN: Johnny Langseth (72), Edel Langseth (69), Elin Engevold-Strand (61) og Henry Strand gikk for disse vognene. Årsak: Enkle, lett vekt og god pris. FOTO: Odd Gunnar Nordengen

Det er blitt tradisjon at det arrangeres høstmesse i Elverum. Den legges til helgen etter den store caravanmessen på Lillestrøm – som et tilbud til de mange som ønsker mer informasjon om kjøp av bobil, campingvogn eller utstyr som gjør campinglivet enklere og mer komfortabelt.

– Vi har selvsagt full forståelse for at interesserte kunder vi møter på Lillestrøm – og andre steder- trenger tid og har mange spørsmål før de tar en avgjørelse om et eventuelt kjøp. Derfor har høstmessen på Elverum en viktig funksjon, noe vi også får gode tilbakemeldinger om. Det sier Morten Bekkevoll, daglig leder av Elverum Caravansenter.

ROMSLIG: Vogna er under fire meter, men det er likevel god plass rundt bordet. FOTO: Odd Gunnar Nordengen
SHERPA: – Jeg er med som sherpa, ler Odd Magne Kjelstad (t.h). – Det er Bjørn (Bakke) som handler. FOTO: Odd Gunnar Nordengen

30 centimeter

– Vi øker komforten med 30 centimeter. Elin Engevold-Strand og mannen Henry ler godt. Ekteparet fra Tangen er egentlig ikke opptatt centimetrene; de vil ha en nyere vogn av typen Adria Action, enn den de har i dag.

De liker formen, løsningene og ikke minst at det er en lett vogn. Prisen er også viktig for valget. Det samme sier Edel og Johnny Langseth fra Løten. De går fra en åtte meter lang bobil til en enklere Adria campingvogn.
– Ikke alle veger er bygd for lange bobiler. Nå vil vi ha det enklere, sier Edel.

UTSTYR: Trude Ørbæk (29) og Mikkel Kildalen (26) kikker etter utstyr til sin Adria Alpina. FOTO: Odd Gunnar Nordengen
BILLIG: Telt med 50 prosent avslag er et messetilbud av det bedre slaget. FOTO: Odd Gunnar Nordengen

Sherpa fra Moelv

– Min rolle er å være sherpa. Det er han som handler, jeg bærer. Odd Magne Kjelstad og Bjørn Bakke, begge fra Moelv, har tatt turen til Elverum for å kikke nærmere på tilbudene i utstyrsbutikken under messedagene. Og handel ble det – ovn, teppe og stol.

Inne i butikken fant vi også Trude Ørbæk og Mikkel Kildalen. Paret, med adresse Vallset, har en Adria Alpina og ser etter nyttig utstyr til vogna.

Men de vurderer også et mulig bytte, en oppgradering. – Vi besøkte messa Lillestrøm, fikk flere tilbud og er i tenkeboksen, sier Trude, vi får se hva det blir til.

Blide fjes

Vi møtte mange blide fjes hos de mange som hadde tatt turen til Elverum siste helgen i september.

Neste happening blir 5.-7. mai på nyåret. Da er det klart for caravanfestival med mye god musikk og ikke minst gode tilbud.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.