– Innlandets største caravanforhandler

Ikke bobilforbud i påsken

Facebook
E-post
LinkedIn

Regjeringen la nylig fram sine oppdaterte råd og regler for reiser og aktiviteter i påsken.
Det blir ikke innført hytteforbud. bobil

Regjerningens bobilråd

Regjeringens påskeanbefaling er kort og godt: Handle før du reiser hjemmefra og hold dere for dere selv.

Det generelle reiserådet er fortsatt at unødvendige reiser i Norge frarådes. Samtidig gjør regjeringen unntak for reise til hytta sammen med egen husstand.

Bobil som hytte

Tidligere i mars svarte regjeringen – på spørsmål fra Bobilverden.no – at bobiler kan benyttes på samme måte som hytter. Vilkåret er at bobiler følger de samme smittevernreglene som for hytter og at man ikke reiser fra sted til sted.

De oppdaterte reglene gjelder for hele landet og medfører at du kun skal reise på tur med medlemmer av din egen husstand. Du kan ta imot to besøkende – dersom dere kan holde 2 meter avstand. Dermed er det ikke aktuelt med besøk inne i bobilen.

Handle før du reiser

Regjeringen ber om at du unngår sosial kontakt og gjør innkjøpene dine før du reiser hjemmefra. Dersom du likevel må handle i kommunen du besøker, bruk munnbind og la bare en person gå i butikken.

Kommuner kan vedta å stenge campingplasser og bobilplasser i påsken.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

elverum caravanfestival
Festival

Tusen takk!

Vi ønsker å si tusen takk til alle som har bidratt til den fantastiske helgen vi har vært igjennom. Uten dere ville ikke dette ha vært mulig.

Les mer
caravanfestival 2023
Festival

CARAVANFESTIVAL 2023

Velkommen til Caravanfestival 2023 ! Nå er årets Caravanfestival rett rundt hjørnet, og programmet finner du her. Vi gleder oss

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.