– Innlandets største caravanforhandler

Bilde - nyhet-odd

Ikke glem den årlige servicen

Facebook
E-post
LinkedIn

– Vi er glade for at bobil- og campingvogneiere tar sikkerheten på alvor og kommer til oss og gjør de årlige servicene, sier verkstedleder Odd Berntsen hos Elverum Caravansenter. Han forteller om en hektisk forsommer på verkstedet.
Som autorisert KABE- og Adria-, Solifier-, Sunliving-forhandler samt forhandler av Tysse- og Ifor-hengere får du alltid førsteklasses hjelp hos Elverum Caravansenter sitt serviceverksted.

Det er som med andre kjøretøy – det årlige service`n er viktig, særlig med tanke på at bobiler spesielt brukes både sommer og vinter. Vi vil berømme bobil- og campingvogneiere som er blitt svært flinke til å tenke sikkerhet, både på veien og på campingplassen, sier Odd.

Travel forsommer på serviceverkstedet

Salget av bobiler har økt kraftig de siste par årene. Det samme har campingvognsalget. For oss er det viktig at kundene våre skal få førsteklasses service. Aldri før har vi hatt en travlere forsommer på serviceverkstedet.

Utfører service ute på campingplasser

Stadig flere har vognene sine stående på faste campingplasser gjennom hele året. Andre foretrekker èn sommercamping og en vintercamping. Derfor drar vi også ut til campingplasser dersom det skulle være akutt behov for reparasjoner, sier Odd. Da ringer du bare til oss så finner vi en løsning.

Når det gjelder de ordinære årlige servicene samler vi gjerne opp flere serviceavtaler i samme område. Dette gjør vi for å spare kundene våre for kostnader og selv får vi en effektiv arbeidsdag. Da ringer du bare og bestiller time.

Service på boenhet

– Vi hjelper deg med alle typer av service, reparasjoner og vedlikehold, sier verkstedleder Odd Berntsen. -Service på boenheten på bobilen eller campingvogna er like viktig som på selve bildelen, understreker Odd.

Så lenge det er garanti på boenheten er det pålagt med årlige gass- og fukttester. For kundenes sikkerhet anbefaler vi selvfølgelig at de sjekker gass- og varmetilførsel hvert år. En årlig fukttest er også noe vi anbefaler alle campingvogn- og bobileiere. I tillegg sjekker vi bremser og lys samt den viktige nødvaieren på campingvogna. Kommer du i kontroll med en defekt nødvaier vil du få kjøreforbud, så denne er viktig at er i orden.

Utvider verksteddelen

Med flere solgte enheter blir det også større etterspørsel etter service. Derfor har Elverum Caravansenter nå fått et verksted som også er godkjent for å ta EU-kontroll på bobiler opp til 7,5 tonn. Man har også ansatt en ny mekaniker, Jeffery Arne Øyen, som startet i jobben på nyåret. Dermed har bedriften muligheter til å ta det meste av vedlikehold på både bobiler og campingvogner.

> Kontakt oss for service av campingvogner og bobileiere

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.