– Innlandets største caravanforhandler

kost

Husk kosten hvis du skal på fjellet i påsken

Facebook
E-post
LinkedIn

Det går mot lyser tider, men fortsatt kan de som søker høyere strøk, oppleve snø og is som kan skape problemer.

Disse bildene er nylig tatt på Hardangervidda. Her opplevde jeg at det ellers så driftssikre varme- og klimaanlegget fra Truma, plutselig sluttet å virke.
Og årsaken til drifts-stoppen var både enkel – og nesten selvsagt. Med opptil 20 sekundmeter i vindkastene, tettet fokksnøen luftinntakene – og anlegget «svarte» med å ta en pause.

kost

Jeg tok i bruk det enkleste knepet; jeg snudde bilen slik at stormkastene fikk rase på den motsatte siden, og jeg brukte kosten for å fjerne snøen og isen

Varm bobil
Etter ti minutter blåste ventilene igjen den varme luftstrømmen som gjør bobil-livet til den opplevelsen det er.

Hylende vindkast i et varmt miljø er, et godt måltid, gjerne sammen med gode venner – ble rammen rundt det tyskerne ville kalt gefundenes Fressen. Det betyr enkelt oversatt noe som kommer beleilig, en lekkerbisken.

Det hører med til denne historien at da jeg våknet neste morgen, så hadde vinden snudd. Men jeg hadde kost. Og visste råd……

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

elverum caravanfestival
Festival

Tusen takk!

Vi ønsker å si tusen takk til alle som har bidratt til den fantastiske helgen vi har vært igjennom. Uten dere ville ikke dette ha vært mulig.

Les mer
caravanfestival 2023
Festival

CARAVANFESTIVAL 2023

Velkommen til Caravanfestival 2023 ! Nå er årets Caravanfestival rett rundt hjørnet, og programmet finner du her. Vi gleder oss

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.