– Innlandets største caravanforhandler

kost

Husk kosten hvis du skal på fjellet i påsken

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-post
Share on linkedin
LinkedIn

Det går mot lyser tider, men fortsatt kan de som søker høyere strøk, oppleve snø og is som kan skape problemer.

Disse bildene er nylig tatt på Hardangervidda. Her opplevde jeg at det ellers så driftssikre varme- og klimaanlegget fra Truma, plutselig sluttet å virke.
Og årsaken til drifts-stoppen var både enkel – og nesten selvsagt. Med opptil 20 sekundmeter i vindkastene, tettet fokksnøen luftinntakene – og anlegget «svarte» med å ta en pause.

kost

Jeg tok i bruk det enkleste knepet; jeg snudde bilen slik at stormkastene fikk rase på den motsatte siden, og jeg brukte kosten for å fjerne snøen og isen

Varm bobil
Etter ti minutter blåste ventilene igjen den varme luftstrømmen som gjør bobil-livet til den opplevelsen det er.

Hylende vindkast i et varmt miljø er, et godt måltid, gjerne sammen med gode venner – ble rammen rundt det tyskerne ville kalt gefundenes Fressen. Det betyr enkelt oversatt noe som kommer beleilig, en lekkerbisken.

Det hører med til denne historien at da jeg våknet neste morgen, så hadde vinden snudd. Men jeg hadde kost. Og visste råd……

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Festival

Larz-Kristerz hilser festivalfolket

Larz Kristerz gleder seg til Caravanfestivalen. Bandet fra Älvdalen i Sverige er helt klart å regne som en av tungvekterne innen den svenske dansebandkulturen. Et av Sveriges beste og morsomste danseband.

Les mer
Messe

Suksess med høstmesse

Ekteparene fra Løten og Tangen kjøpte nye campingvogner. Venner fra Moelv benyttet seg av de gode tilbudene i butikken. Det samme gjorde nybakte foreldre fra Vallset. Og alle var fornøyde.

Les mer
Scroll back to top icon
festival banner

Opplev skandinavias mest ettertraktede danseband Live in Elverum.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.