– Innlandets største caravanforhandler

inger kristin engeberget

Bli kjent med Inger Kristin Enberget

Facebook
E-post
LinkedIn

Bli bedre kjent med vår nye medarbeider: Inger Kristin Enberget

Inger Kristin Enberget har jobbet med salg i over tredve år. I mai gikk hun over fra klesbutikk til Elverum Caravansenter. Nå er hun klar for å ta fatt på nye utfordringer i et spennende og nytt miljø.

– Butikken jeg jobbet i skulle legges ned, og jeg måtte finne meg noe nytt. Elverum Caravansenter var ikke i mine tanker i det hele tatt, før daglig leder Morten Bekkevoll ringte, og nå er jeg her.

Fra klær til campingvogner og -utstyr

Inger Kristin forteller at det er mye nytt å sette seg inn i. Dette er en helt ny bransje for henne, men hun liker utfordringene som daglig dukker opp. – Jeg har aldri drevet med camping selv, så her lærer jeg noe nytt hver dag. Det er veldig annerledes enn å jobbe i en klesbutikk, hvor jeg kunne alt. Jeg kan si at klesbutikken nesten var et hvilested etter så mange år som selger i bransjen, mens her må jeg bruke hjernen hele tiden. Det tar tid til å sette seg inn i nye ting, sier Inger Kristin.

Kunder i fokus

Selv om dette er en annen type butikk, handler det fortsatt om salg og service. Det er noe Inger Kristin virkelig kan og liker. – Jeg er veldig glad i å jobbe med mennesker. Jeg kunne aldri hatt en ren kontorjobb.

På Elverum Caravansenter er jeg også innom lageret, jeg bestiller varer og jobber med salg i butikken. Det å ha en jobb hvor jeg kan snakke med kunder i løpet av arbeidsdagen, er noe jeg trives veldig med. – Dette er en stor og unik butikk, og dermed er det også veldig mange som kommer innom oss. Nå i sesongen er det hektiske dager, men det liker jeg.

Skal teste ut camping

Selv om interessen for camping har vært økende de siste årene, har Inger Kristin fortsatt til gode å teste ut campinglivet.

– Når det gjelder ferie så har vi aldri vært på camping. Jeg har vært mye på ferie i USA og i Tyrkia, for der har vi egen leilighet. Ellers har vi vært på hyttetur i Norge, og det er kanskje det nærmeste jeg kommer camping.

Det blir sommerferie i år, men valg av destinasjon kommer nok ikke som en overraskelse. – I sommer går turen til Syden, så da må campingferien vente litt til.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.