– Innlandets største caravanforhandler

inger kristin engeberget

Bli kjent med Inger Kristin Enberget

Facebook
E-post
LinkedIn

Bli bedre kjent med vår nye medarbeider: Inger Kristin Enberget

Inger Kristin Enberget har jobbet med salg i over tredve år. I mai gikk hun over fra klesbutikk til Elverum Caravansenter. Nå er hun klar for å ta fatt på nye utfordringer i et spennende og nytt miljø.

– Butikken jeg jobbet i skulle legges ned, og jeg måtte finne meg noe nytt. Elverum Caravansenter var ikke i mine tanker i det hele tatt, før daglig leder Morten Bekkevoll ringte, og nå er jeg her.

Fra klær til campingvogner og -utstyr

Inger Kristin forteller at det er mye nytt å sette seg inn i. Dette er en helt ny bransje for henne, men hun liker utfordringene som daglig dukker opp. – Jeg har aldri drevet med camping selv, så her lærer jeg noe nytt hver dag. Det er veldig annerledes enn å jobbe i en klesbutikk, hvor jeg kunne alt. Jeg kan si at klesbutikken nesten var et hvilested etter så mange år som selger i bransjen, mens her må jeg bruke hjernen hele tiden. Det tar tid til å sette seg inn i nye ting, sier Inger Kristin.

Kunder i fokus

Selv om dette er en annen type butikk, handler det fortsatt om salg og service. Det er noe Inger Kristin virkelig kan og liker. – Jeg er veldig glad i å jobbe med mennesker. Jeg kunne aldri hatt en ren kontorjobb.

På Elverum Caravansenter er jeg også innom lageret, jeg bestiller varer og jobber med salg i butikken. Det å ha en jobb hvor jeg kan snakke med kunder i løpet av arbeidsdagen, er noe jeg trives veldig med. – Dette er en stor og unik butikk, og dermed er det også veldig mange som kommer innom oss. Nå i sesongen er det hektiske dager, men det liker jeg.

Skal teste ut camping

Selv om interessen for camping har vært økende de siste årene, har Inger Kristin fortsatt til gode å teste ut campinglivet.

– Når det gjelder ferie så har vi aldri vært på camping. Jeg har vært mye på ferie i USA og i Tyrkia, for der har vi egen leilighet. Ellers har vi vært på hyttetur i Norge, og det er kanskje det nærmeste jeg kommer camping.

Det blir sommerferie i år, men valg av destinasjon kommer nok ikke som en overraskelse. – I sommer går turen til Syden, så da må campingferien vente litt til.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

elverum caravanfestival
Festival

Tusen takk!

Vi ønsker å si tusen takk til alle som har bidratt til den fantastiske helgen vi har vært igjennom. Uten dere ville ikke dette ha vært mulig.

Les mer
caravanfestival 2023
Festival

CARAVANFESTIVAL 2023

Velkommen til Caravanfestival 2023 ! Nå er årets Caravanfestival rett rundt hjørnet, og programmet finner du her. Vi gleder oss

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.