– Innlandets største caravanforhandler

Isabella markisetelt

Isabella Buddy – Markisetelt

Isabella Buddy er et slitesterkt og stilig markisetelt designet for bobiler. Det er enkelt å sette opp og gir deg et ekstra oppholdsrom utenfor kjøretøyet.
Facebook
E-post
LinkedIn

Hvis du har behov for le eller litt ekstra varme på en halvkjølig dag, er Isabella Buddy en enkel og fleksibel løsning. To sider og en front skaper et lukket oppholdsrom under markisen på bobilen. Kraftige magneter holder markisetaket og sidepanelene sammen, og fronten festes enkelt med glidelås. Du kan plassere Buddy på markisen hvor du vil. Det gir deg en unik fleksibilitet til å lage både et lukket oppholdsrom og en overbygd terrasse under bobilens markise. 
Isabella Buddy har en dybde på 2,5 m og er tilgjengelig i 4 forskjellige frontstørrelser. 

Markedets beste materialer og gjennomtenkte detaljer

Hvis du velger markiseteltet Buddy som din nye reisepartner, får du samme komfort og funksjonalitet som karakteriserer de velkjente Isabella-forteltene for campingvogner. 
Isabella Buddy er laget av Isacryl, som er et gjennomfarget akrylmateriale i god kvalitet. Isacrylen sørger for at fargene holder seg vakre, og at du får et best mulig inneklima. De store vinduene i front- og sidepanelene gir deg utsikt slik at du kan nyte omgivelsene dine. 

I Buddy er det en rekke alternativer for ventilasjon. Blant annet kan du åpne glidelåsen ved vinduene og lage en verandaløsning med den medfølgende verandastangen. I tillegg har Buddy integrert toppventilasjon og myggnett i sidepanelene, samt en skumpute mot kjøretøyet som sikrer en tett tilkobling. 
Hvis du vil utvide Buddy, er dette også et alternativ. Fronten er utstyrt med en vulst, slik at du for eksempel kan sette på et Asa-solseil (dette krever dobbelskinne). 

NB! Hvis du har en markise på campingvognen din, kan Buddy også monteres på den. 

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

elverum caravanfestival
Festival

Tusen takk!

Vi ønsker å si tusen takk til alle som har bidratt til den fantastiske helgen vi har vært igjennom. Uten dere ville ikke dette ha vært mulig.

Les mer
caravanfestival 2023
Festival

CARAVANFESTIVAL 2023

Velkommen til Caravanfestival 2023 ! Nå er årets Caravanfestival rett rundt hjørnet, og programmet finner du her. Vi gleder oss

Les mer
NY INNGANG TIL BUTIKKEN
Nyhetssenter

Ny inngang

Nå er endelig arbeidet i gang og vi får ny inngang til butikken

Les mer
Scroll back to top icon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.