– Innlandets største caravanforhandler

Isabella Buddy – Markisetelt

Isabella Buddy er et slitesterkt og stilig markisetelt designet for bobiler. Det er enkelt å sette opp og gir deg et ekstra oppholdsrom utenfor kjøretøyet.
Facebook
E-post
LinkedIn

Hvis du har behov for le eller litt ekstra varme på en halvkjølig dag, er Buddy en enkel og fleksibel løsning. To sider og en front skaper et lukket oppholdsrom under markisen på bobilen. Kraftige magneter holder markisetaket og sidepanelene sammen, og fronten festes enkelt med glidelås. Du kan plassere Buddy på markisen hvor du vil. Det gir deg en unik fleksibilitet til å lage både et lukket oppholdsrom og en overbygd terrasse under bobilens markise. 
Buddy har en dybde på 2,5 m og er tilgjengelig i 4 forskjellige frontstørrelser. 

Markedets beste materialer og gjennomtenkte detaljer

Hvis du velger markiseteltet Buddy som din nye reisepartner, får du samme komfort og funksjonalitet som karakteriserer de velkjente Isabella-forteltene for campingvogner. 
Buddy er laget av Isacryl, som er et gjennomfarget akrylmateriale i god kvalitet. Isacrylen sørger for at fargene holder seg vakre, og at du får et best mulig inneklima. De store vinduene i front- og sidepanelene gir deg utsikt slik at du kan nyte omgivelsene dine. 

I Buddy er det en rekke alternativer for ventilasjon. Blant annet kan du åpne glidelåsen ved vinduene og lage en verandaløsning med den medfølgende verandastangen. I tillegg har Buddy integrert toppventilasjon og myggnett i sidepanelene, samt en skumpute mot kjøretøyet som sikrer en tett tilkobling. 
Hvis du vil utvide Buddy, er dette også et alternativ. Fronten er utstyrt med en vulst, slik at du for eksempel kan sette på et Asa-solseil (dette krever dobbelskinne). 

NB! Hvis du har en markise på campingvognen din, kan Buddy også monteres på den. 

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Våre folk

Hils på ny daglig leder

Fra januar 2023 finner vi Stijn Dubbelman i stillingen som daglig leder hos Elverum Caravansenter. Morten Bekkevoll som tidligere har

Les mer
Scroll back to top icon

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.