– Innlandets største caravanforhandler

Møbelsnekker i hardtrening

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-post
Share on linkedin
LinkedIn

Til daglig snekrer han på boenheter hos Elverum Campingsenter. Men på fritiden er det unger og trening som gjelder. Tore Solberg har nemlig satt seg et temmelig hårete mål.

 

– Jeg har ikke hatt langrennski på beina på 15 år, småtjukk og lat, men jeg har satt meg et mål. Jeg har meldt meg på Birken til våren, sier trebarnsfaren Tore Solberg, som ellers beskriver seg selv som overhodet ikke sportsinteressert,

Men nå er det hardtrening som gjelder frem til debuten i Birkebeiner-løypene mellom Rena og Lillehammer.

– Jeg har rast ned 10 kilo allerede, så jeg driver på. Jeg skal kjøre på enda mer etter ferien, og så må jeg få kjøpt meg ski så fort jeg får en sjans.

 

Ekte hedmarking

Tore Solberg ble født på Jømna for godt og vel 38 år siden, og har holdt seg i distriktet hele livet. Han giftet seg med sin Trude i 2014 etter mange års samboerskap, og sammen har de barna Thora på 10 år, Mikael på åtte og sist ankomne Markus på et halvt år. Familien stortrives i boligen på Hernes, men akkurat nå skulle Tore gjerne vært hos svigerfamilien i Alicante. Der tilbringer nemlig de eldste barna noen sommeruker hos besteforeldrene.

– Minstemann er grunnen til at Trude og jeg holder oss hjemme i sommer. Men det skal bli godt å få hjem de andre ungene. Da blir det nok en tur til Hunderfossen i vår nyinnkjøpte Bürstner campingvogn. Ungene elsker å være der.

 

To campingvogner

Ungene trives godt på Fulufjellet også. Der står nemlig familiens andre campingvogn, en Adria 903 med telt og alt som trengs for en aktiv familie.

– Siden Adriaen står fast på Fulufjellet, syntes vi at vi trengte en kjørevogn så vi kan komme oss litt rundt på andre steder, også. Bürstneren er også utstyrt med TV, telt, og alt annet som skal til, så nå gleder vi oss til jomfruturen, smiler Tore, som også gleder seg til å se hvordan familiens nye hybrid-Mercedes av c-klassen vil fungere som trekkbil.

– Bilen har hengerfeste og 279 hester, så jeg regner med at det skal gå bra.

 

Møbelsnekker

Tore Solberg er utdannet møbelsnekker, og har arbeidet som mekaniker hos Elverum Caravansenter i tre år. Der skrur og fikser han på boenhetene på vogner og bobiler og får daglig bruk for alle sine møbelsnekkerkunnskaper. Det stortrives han med.

– Elverum Caravansenter er et godt sted å jobbe. Vi har et veldig fint og sosialt miljø her, sier Tore, og forteller at han også har et eget firma som driver med møbellakkering. Men det er når han har fritid til overs, og lakkeringsoppdrag kommer stadig lenger ned på prioriteringslisten, skjønner vi.

– Ungene kommer selvsagt først. Og så må jeg jo trene, da.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Festival

Larz-Kristerz hilser festivalfolket

Larz Kristerz gleder seg til Caravanfestivalen. Bandet fra Älvdalen i Sverige er helt klart å regne som en av tungvekterne innen den svenske dansebandkulturen. Et av Sveriges beste og morsomste danseband.

Les mer
Messe

Suksess med høstmesse

Ekteparene fra Løten og Tangen kjøpte nye campingvogner. Venner fra Moelv benyttet seg av de gode tilbudene i butikken. Det samme gjorde nybakte foreldre fra Vallset. Og alle var fornøyde.

Les mer
Scroll back to top icon
festival banner

Opplev skandinavias mest ettertraktede danseband Live in Elverum.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.