Hallgeir Molberg

Møt Hallgeir Molberg

Facebook
E-post
LinkedIn

Hallgeir Molberg er alvorlig bitt av campingbasillen. Han har egen vogn i Ørje og mange års erfaring i bransjen. Nå har veteranen funnet veien til Elverum Caravansenter. Verkstedet, nærmere bestemt.

– Her skal jeg skru på boenhetene på både campingvogner og bobiler, og det gleder jeg meg til. Jeg må bare få kastet krykkene først, jeg har hatt litt problemer med ei akle, sier Molberg på klingende solørdialekt.

Selvlært

Hallgeir Molberg er født og oppvokst på Flisa, for en del år siden, som han sier. Der bor han og fruen fortsatt. Far til to sønner, som er voksne og flyttet hjemmefra, og bestefar til barnebarn i Hamar.

– Ja, tiden flyr, som man sier. Før du vet ordet av det er du bestefar.

Han tilhører den generasjonen som ikke var så nøye med gymnas og høyskoleutdanning. Det han har lært, det har han fått med seg i arbeidslivet og livets skole.

– Jeg har jobbet mye med salg. Og så var jeg i 18 år på sagbruket til Moelven. De siste 10 åra var jeg leder for saga.

Bedre å jobbe sammen

For en del år siden skaffet familien Molberg seg campingvogn, og etter noen sesonger på veien bestemte de seg for å parkere vogna i Ørje. Der har den stått i tre år, og så fort det byr seg en anledning setter Hallgeir og fruen kursen til idyllen i Østfold.

– Vi er noen ordentlig caravanister. Det er morsomt med vogn.

For noen år siden bestemte Flisamannen seg for å prøve å gjøre et levebrød ut av hobbyen, og startet Solør Caravan AS.  Det ble starten på mange lange og slitsomme dager. Nå er han glad for at slitet er over.

– Her får jeg fortsatt jobbe med det jeg trives best med, og det er mye bedre å jobbe sammen med noen. Her kan vi spørre hverandre hvis det er noe vi lurer på.

Chevrolet i garasjen

Med barnebarn, campingvogn og ny jobb blir det ikke så mye tid som han skulle ønske til den andre store hobbyen. Det står i garasjen, er koksgrå, 52 år gammel og heter Chevrolet Chevelle.

– Jeg venter bare på motoren nå. Og et par andre deler. Men jeg håper å få den klar og på veien igjen i løpet av sommeren, sier Molberg, som kjørte deler av legendariske Route 66 i fjor høst.

– Vi startet i Las Vegas, og rakk å krysse seks delstater på de ukene vi var der. Det var en kjempeopplevelse, og vi drømmer bare om å dra over igjen.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.